Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

ΑΝΤΑΡΣΥΑ- Όχι άλλες χαμένες ζωές στο βωμό της ρατσιστικής συμφωνίας ΕΕ - Τουρκίας.

Ο τρίτος θάνατος πρόσφυγα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης στη Μόρια δεν είναι ένα ακόμα ατύχημα αλλά ακόμα μία δολοφονία με ενόχους το Υπουργείο Μετανάστευσης, την κυβέρνηση και την ΕΕ. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που υλοποιεί τη ρατσιστική και εγκληματική πολιτική συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας έχει και έναν κατ'εξακολούθηση εγκληματία υπουργό για να την υλοποιεί!!
 Παρά τις τραγικές εικόνες των πρώτων ημερών της κακοκαιρίας που έκαναν το γύρο του κόσμου, η κυβέρνηση αδιαφόρησε προκλητικά και  φτάσαμε στους τρεις νεκρούς στο κολαστήριο της Μόρια, συνεχίζοντας την παραμονή των προσφύγων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης έξω απόν ιστό της πόλης, χωρίς πρόσβαση σε ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης και υγειονομική περίθαλψη, με τα προδιαγεγραμμένα αποτελέσματα.  Την ίδια στιγμή ο εγκληματίας υπουργός κάνει επισκέψεις συμπόνιας(!!!) ενώ ετοιμάζεται να μετατρέψει τα στρατόπεδα σε φυλακές και να επιταχύνει τις απελάσεις των προσφύγων στην Τουρκία! 

 Φτάνει πια!!!
 - Να κλείσει αμέσως  το γκουαντάναμο της Μόρια και όλα τα άλλα στρατόπεδα προσφύγων.
 - Να μεταφερθούν όλοι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες στις πόλεις που επιθυμούν και να απεγκλωβιστούν από την υποχρεωτική παραμονή τους τους στα νησιά! Ανθρώπινη διαβίωση όλων των προσφύγων. Να ανοίξουν τα κλειστά ξενοδοχεία, να ανοίξουν τα σπίτια που ανήκουν στο κράτος και στους δήμους για να στεγάσουν τους πρόσφυγες.Να προχωρήσει η κυβέρνηση σε επίταξη κλειστών ξενοδοχείων και σπιτιών. Είναι ντροπή για μία χώρα που φιλοξενεί 20 εκατομμύρια τουρίστες να μην μπορεί να στεγάσει 60 χιλιάδες πρόσφυγες.
 -Ελεύθερη πρόσβαση προσφύγων και μεταναστών στη δημόσια υγεία. Όλα τα προσφυγόπουλα στα σχολεία. Αμεσες προσλήψεις υγειονομικών και καθηγητών για να καλύψουν τις ανάγκες των μεταναστών.
 - Να μην υπάρξει καμιά επαναπροώθηση και να να καταγγελθεί η ρατσιστική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας, ΕΕ και Τουρκίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: