Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Η ΚΕΡΑΤΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΣ ΦΑΣΙΣΤΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΠΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ!

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ανατολικής Αττικής καταγγέλλει την απόπειρα της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής να οργανώσει φιέστα προπαγάνδας της εγκληματικής δραστηριότητας της στην Κερατέα.

Η ΧΑ  δεν αποτελεί πολιτικό κόμμα αλλά εγκληματική οργάνωση. Είναι εγκληματική επειδή πρόκειται ομολογημένα για ναζιστικό απολίθωμα φτιαγμένο από λάτρεις του Χίτλερ. Είναι διαπιστωμένα  εγκληματική καθώς στελέχη της με καθοδήγηση από την ηγεσία της δολοφόνησαν τον αντιφασίστα μουσικό Παύλο Φύσσα, όπως και μετανάστες, ενώ έχουν κάνει εκατοντάδες δολοφονικές επιθέσεις κατά μεταναστών, εργατών συνδικαλιστών και αντιφασιστών. Όλοι σχεδόν από την ηγεσία της είναι υπόδικοι και βαρύνονται για κακουργηματικές ενέργειες.
 
Διατεινονται πως δήθεν θέλουν να εκφράσουν τη λαϊκή οργή ενάντια στα μνημόνια. Στην πραγματικότητα  πληρώνονται από εφοπλιστές, άλλους επιχειρηματίες και  κυκλώματα του μεγάλου κεφαλαίου. Η "παλληκαριά" τους εξαντλείται σε επιθέσεις στους φτωχότερους των φτωχών που είναι οι μετανάστες. Δρουν σαν αμολητά μαντρόσκυλα του συστήματος κανοντας τη νύχτα αυτά που δεν τολμούν να κάνουν τα αφεντικά τους τη μέρα.
 
Ευνοούνται από την αστική μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που την παρουσιάζουν-όπως και η κυβέρνηση!-σαν αριστερή δήθεν πολιτική.
Έξω οι φασίστες από την Κερατέα! Ανεπιθύμητοι και μισητοί  όσοι αποτελούν σπορά των γερμανοτσολιάδων  της κατοχής και της χούντας. Μετά και την πανηγυρική αθώωση του Δημάρχου Πάτρας για την απόφαση του  να μη τους δώσει χώρο για εκδήλωση, η δημοτική αρχή Κερατέας θα είναι υπόλογη αν παραχωρηθεί η αίθουσα και θα αποτελεί πρόκληση για κάθε δημοκρατικό πολίτη και ανοχή στο φασισμό.Να ολοκληρωθεί η δίκη και να φυλακιστούν οι δολοφόνοι της ΧΑ.
Είναι αναγκαίο τα σωματεία ,οι συλλογικότητες ,οι φορείς και αγωνιστές της περιοχής να προχωρήσουν άμεσα σε έναν αντιφασιστικό συντονισμό για το τσάκισμα της φασιστικής απειλής!                                                                                                        
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ  θα συμβάλει σε αυτήν την κατεύθυνση και θα στηρίξει κάθε πρωτοβουλία και δράση στην περιοχή ώστε να μην επιτραπεί καμία παρουσία της εγκληματικής οργάνωσης!    

Δεν υπάρχουν σχόλια: