Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Η Τζούλια Λιακοπούλου για τους τραμπουκισμούς που υπέστη στο Ειρηνοδικείο

Ένταση και επεισόδια στον Ειρηνοδικείο Αθηνών. Οι ακτιβιστές ζήτησαν από τους συμβολαιογράφους να φύγουν από το χώρο του Ειρηνοδικείου, διότι, ως συνήθως, παρ’ ότι εκτός αιθούσης, πραγματοποιούν παράνομουςστημένους και στη ”ζούλαπλειστηριασμούς.
Γυναίκα συμβολαιογράφος- ”κοράκι” επετέθη, χτύπησε και τραυμάτισε την αγωνίστρια του κινήματος Τζούλια Λιακοπούλου. Η ”τραμπούκος” συμβολαιογράφος προσήχθη στο Αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων και η Τζούλια Λουκοπούλου της υπέβαλλε μήνυση.
Δηλώσεις  Τζούλιας Λιακοπούλου 

«Η τραμπούκικη ενέργεια βιαιοπραγίας σε βάρος μου από γνωστά “κοράκια” – συμβολαιογράφους, οι οποίοι ήλθαν στο Ειρηνοδικείο Αθήνας, προκειμένου να διενεργήσουν παράνομους πλειστηριασμούς στους διαδρόμους και στο κυλικείο, δεν θα με φοβίσουν ούτε θα με εμποδίσουν να συνεχίσω μαζί με το Κίνημα κατά των πλειστηριασμών τον αγώνα ενάντια στην αρπαγή της Λαϊκής Περιουσίας από τους τραπεζίτες, το Μνημονιακό κράτος και πολιτικούς εντολοδόχους του.
Στην κυβέρνηση, στους τραπεζίτες και στα διάφορα “κοράκια”- κερδοσκόπους, διαμηνύω και όλοι μαζί από το Κίνημα κατά των πλειστηριασμών διαμηνύουμε ότι, όπως μέχρι τώρα με τους αγώνες μας και την ασπίδα προστασίας που υψώσαμε για τα λαϊκά νοικοκυριά, ακυρώνουμε την αρπαγή πρώτης κατοικίας και Λαϊκής Περιουσίας στα Ειρηνοδικεία, έτσι και από εδώ και μπρος θα βρούμε τους πολιτικούς κινηματικούς και νομικούς τρόπους να σταματήσουμε και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.»

Ανάλογες καταγγελίες έκανε και ο Δημήτρης Στρατούλης, μέλος της Π.Γ. της Λαϊκής Ενότητας.
«Καταδικάζουμε απερίφραστα την τραμπούκικη ενέργεια σε βάρος του ενεργού μέλους του κινήματος κατά των πλειστηριασμών Τζούλιας Λιακοπούλου. Το κίνημα, παρά τους τραμπουκισμούς των “κορακιών” και την προσπάθεια της κυβέρνησης να το εξουδετερώσει με την πρόσφατη νομοθέτηση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, θα συνεχίσει τον αγώνα του για να μην υπάρξει αρπαγή πρώτης κατοικίας και λαϊκών περιουσιών από τους τραπεζίτες και το μνημονιακό κράτος.
Το κίνημα, όπως σταμάτησε μέχρι τώρα τους πλειστηριασμούς στα ειρηνοδικεία, θα βρει τρόπο να σταματήσει και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς», δήλωσε.


Read more: http://www.oparlapipas.gr/2017/06/blog-post_753.html#ixzz4jQxFE71D

Δεν υπάρχουν σχόλια: