Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018

Μεγαλόπολη -Έφυγε ”κακήν κακώς” από την πίσω πόρτα του δημαρχείου ο Φάμελλος


Μεγαλόπολη:Aποδοκίμασαν τον Φάμελλο – Έφυγε ”κακήν κακώς” από την πίσω πόρτα του δημαρχείου- Πέταξαν σανό και σακούλες λιγνίτη!(βίντεο-φωτό)

Επεισοδιακή ήταν η επίσκεψη του αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Φάμελλου στη Μεγαλόπολη για το θέμα της σύστασης του Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης.
 Ο κ. Φάμελλος έφθασε στο Δημαρχείο προκειμένου να λάβει μέρος σε μια συγκέντρωση-ενημέρωση των φορέων της πόλης για το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης, εργαζόμενοι όμως της ΔΕΗ τον απέκλεισαν μέσα και δεν επέτρεψαν στους φορείς να μπουν και να συμμετέχουν.
Οι εργαζόμενοι περίμεναν τον κ. Φάμελλο, φωνάζοντας συνθήματα όπως «Τσίπρα-Σταθάκη ακούστε το καλά, το ξεπούλημα σας, θα μείνει στα χαρτιά» και «πουλάτε, πουλάτε, στη φυλακή θα πάτε».

Η συγκέντρωση ματαιώθηκε αλλά ο κ. Φάμελλος αρνήθηκε να βγει και να φύγει από το Δημαρχείο αν δεν αποχωρούσαν οι συγκεντρωμένοι που ήταν έξω. Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ ανέβηκαν για λίγο στο γραφείο που ήταν ο υπουργός και του είπαν τους λόγους της διαμαρτυρίας τους για τις πωλήσεις των μονάδων. Νωρίτερα είχαν πετάξει στα σκαλιά του Δημαρχείου σανό και σακούλες λιγνίτη.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το kafeneio-megalopolis, οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τον υπουργό ότι είναι ελεύθερος να αποχωρήσει , η αστυνομία επίσης είχε τον απόλυτο έλεγχο των συγκεντρωμένων αλλά αυτός επέμενε να απομακρυνθούν εντελώς και παρέμεινε επί πολλές ώρες μέσα στο δημαρχείο.
Αποτέλεσμα αυτής της απόφασης του υπουργού ήταν να συγκεντρωθούν πιο πολλοί έξω και φυσικά προκάλεσε μεγαλύτερη αγανάκτηση.
fam2
Μετά από πολλές ώρες αυτής της «ομηρίας» και αφού οι συγκεντρωμένοι αυξάνονταν πήρε την απόφαση να βγει, φεύγοντας από την πίσω πόρτα , κυνηγημένος. Μάλιστα ιδιαίτερη Eντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του υπουργού έφυγε ανάποδα σε μονόδρομο και με μεγάλη ταχύτητα περνώντας μάλιστα δίπλα από μικρά παιδιά.

Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο:  Μεγαλόπολη:Aποδοκίμασαν τον Φάμελλο - Έφυγε ''κακήν κακώς'' από την πίσω πόρτα του δημαρχείου- Πέταξαν σανό και σακούλες λιγνίτη!(βίντεο-φωτό) - EordaiaLive

Δεν υπάρχουν σχόλια: