Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Το καράβι βούλιαξε!! ( Έλενα Χαντζή για την Πλεύση Ελευθερίας)


Πριν ξεκινήσω αυτά που θέλω να πω, να τονίσω πως η ομάδα Πλεύση Ελευθερίας για την ανατροπή και την δικαιοσύνη ΔΕΝ είναι επίσημο όργανο του κόμματος! Είμαστε ή ήμασταν θαυμαστές και υποστηρικτές της Ζώης Κωνσταντοπούλου που θέλαμε κι εμείς να βοηθήσουμε από την πλευρά μας όσο μπορούσαμε να δημιουργηθεί ένα κόμμα κίνημα που θα ενώσει τις δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας και θα φέρει την πολυπόθητη ελευθερία που μας έχουν στερήσει τα τελευταία χρόνια λόγω μνημονίων!

Τις τελευταίες ημέρες βρισκόμαστε μπροστά σε ένα θέατρο του παραλόγου παρακολουθώντας άναυδοι δηλώσεις και καταγγελίες των επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας από τη μια πλευρά για προσπάθεια χρηματισμού στελεχών του κόμματος και τις καταγγελίες ολόκληρης της νεολαίας που αποχώρησε καταγγέλλοντας πολύ σοβαρά γεγονότα που έχουν συμβεί έως και την ημέρα της αποχώρησης τους!


Πρώτα θέλω να πω ορισμένα πράγματα όσον αφορά εμένα προσωπικά!

Μπήκα στην ομάδα πριν ακόμη δημιουργηθεί η Πλεύση Ελευθερίας αμέσως μετά τις εκλογές και την πανωλεθρία της ΛΑΕ όντας θαυμάστρια της Ζωής Κωνσταντοπούλου! Η ομάδα ξεκίνησε με το όνομα ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΛΑΕ ΤΗ ΖΩΗ Ασχολήθηκα όλα αυτά τα χρόνια προσφέροντας όσο μπορούσα τη βοήθεια μου!

Κάποια στιγμή η ανακοίνωση του νέου κόμματος-κινήματος μας χαροποίησε όλους και μας έκανε να θέλουμε να στηρίξουμε αυτήν την προσπάθεια ανιδιοτελώς πάντα και με την ελπίδα πως επιτέλους θα υπάρξει ένας πολιτικός φορέας που θα βοηθήσει τη χώρα να βγει από τη μέγγενη των μνημονίων! Που θα ενώσει την αριστερά που πληγωμένη μετά την προδοσία Τσίπρα σέρνεται ανήμπορη να μαζέψει τα κομμάτια της!

Μέσα σε αυτά τα χρόνια λοιπόν γνώρισα μέσα στο κόμμα κάποια στελέχη και κάποια παιδιά την νεολαίας! Ζήτησα πολλές φορές να βοηθήσω πιο ενεργά θέτοντας τον εαυτό μου στην υπηρεσία του κόμματος και εκφράζοντας τις ανησυχίες για την απουσία ανθρώπων όπου θα μπορούσα να απευθύνομαι για καθοδήγηση σε θέματα του κόμματος για να μπορώ κι εγώ να δίνω απαντήσεις υπεύθυνα σε μέλη της ομάδας που είχαν απορίες! «ακόμη περιμένω να με ειδοποιήσουν»

Από την πρώτη στιγμή αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση ήταν η απίστευτη ανοργανωσιά τους και η απουσία στελεχών που θα μπορούσαν να οργανώσουν όλον αυτόν τον κόσμο που κατά καιρούς ήθελε να βοηθήσει! Καλός ο νομικός φορέας και η επιτροπή αλήθειας δημοσίου χρέους όμως πίσω από αυτά υποτίθεται πως υπήρχε κι ένα κόμμα και άνθρωποι που το στήριζαν!

Ας γυρίσουμε στην νεολαία τώρα!

Αυτήν την νεολαία που η ίδια η Ζωή στήριζε και όπως δείχνουν τα γεγονότα και βάση της συνέντευξης που έδωσε στον Σκάι δε δίστασε να την κατηγορήσει για προδοσία! Κατ αρχήν όσον αφορά αυτά τα παιδιά θα πω πως αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση από την πρώτη στιγμή που τα γνώρισα ήταν το απίστευτο δέσιμο που είχαν μεταξύ τους!

Αυτά λοιπόν τα παιδιά που κάποια στιγμή χρειάστηκαν την βοήθεια μου σε κάποιες άνανδρες επιθέσεις που δεχόντουσαν εγώ τα εκτίμησα και τα αγάπησα σαν παιδιά μου! Και είμαι σίγουρη πως κι εκείνα ένιωθαν το ίδιο προς το πρόσωπο μου !

«Κι εγώ τα πρόδωσα γιατί σιώπησα»

Λάτρευαν τη Ζωή... έκαναν τα πάντα για τη Ζωή! (Μέγα λάθος τους η προσωπολατρεία )

Και μετά άρχισαν τα ευτράπελα πλην όμως πολύ σοβαρά γεγονότα!

Άρχισα να μαθαίνω διαφορά τα οποία στην αρχή αρνιόμουν να πιστέψω! Τα παιδιά μου εξομολογούνταν διαφορά γεγονότα που συνέβαιναν άκρως απαράδεκτα για ένα κόμμα που υποτίθεται πως παλεύει για αλληλεγγύη Αξιοπρέπεια δημοκρατία δικαιοσύνη και διαφάνεια!

Δεν υπάρχει λόγος εξ άλλου να τα επαναλάβω! Είναι γνωστά σε όλους!

Στην τελευταία συνομιλία λοιπόν που είχα μαζί τους πριν συμβούν όλα αυτά τα δημόσια ξεκατινιάσματα τους τόνισα πως παρ όλα αυτά εγώ θα συνέχιζα να στηρίζω αυτήν την προσπάθεια τουλάχιστον μέχρι να πειστώ εντελώς αν αξίζει η όχι να συνεχίσω την στήριξη μου! Δηλώνω επίσης πως ποτέ δεν υπήρξα κομματόσκυλο σε κάποιο κόμμα ούτε καν μέλος! Πρώτη φορά αποφάσισα να στηρίξω κάποιον πολιτικό φορέα! Και απογοητεύτηκα

Μετά την τελευταία συνέντευξη της Ζωής όμως πείστηκα! Νιώθω πως δεν αξίζει πλέον να ασχοληθώ άλλο με αυτό το κόμμα «απόκομμα»

Αποχωρώ λοιπόν από την διαχείριση και δηλώνω πως δεν θέλω να έχω καμία σχέση με την πλεύση ελευθερίας. Δηλώνω επίσης πως ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ λέξη περί εξαγοράς των παιδιών αυτών τα οποία την βοήθησαν αφιλοκερδώς μερόνυχτα όντας άνεργα στο μεγαλύτερο ποσοστό τους και το τονίζω αυτό! «ξαναδιαβάστε την καταγγελία του Μιχάλη Κριθαρίδη και της Βάσως Ορθογραφίας με προσοχή»

Όσο για την λεγόμενη εξαγορά τους και κάτι αλλά περίεργα περί πρακτόρων που ακούγονται είναι εντελώς γελοία και ανυπόστατα! Όπως επίσης εντελώς γελοία είναι και η κατηγορία της προσπάθειας δωροδοκίας της Δέσποινας Κουτσούμπα σε στέλεχος της πλεύσης, βάση αυτών που διάβασα από την δημοσιοποίηση της συνομιλίας που έδωσε στη δημοσιότητα η ίδια την οποία δηλώνω πως δεν γνωρίζω προσωπικά! «δεν είμαστε καν φίλοι στο φέις»

Το μόνο που έχω να κάνω λοιπόν και να αποχωρήσω αξιοπρεπώς, είναι να ζητήσω μια τεράστια συγνώμη από αυτά τα παιδιά που τους αρνήθηκα την βοήθεια μου τις τελευταίες ημέρες όντας απλός παρατηρητής στην προσπάθεια σπίλωσης που επιχειρείται τον τελευταίο καιρό εναντίων τους!

Μαζεύω λοιπόν τα τελευταία κομμάτια της αξιοπρέπειας μου και μη θέλοντας να συμμετέχω σε κάτι που πλέον δεν πιστεύω, έχω να πω ετούτο!

Μιχάλη Κριθαρίδη Βάσω Ορθογραφίας Μαριάνθη Ιωαννίδου Θωμάς Αχταρίδης Δημήτρη Κομνηνέ Elina Addams Μαρία Σπανού σας ζήτω συγνώμη και σας εύχομαι ολόψυχα καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε να κάνετε στο μέλλον!

Και το μόνο που έχω να πω στα μέλη είναι ένα!

Προβληματιστείτε με όλα αυτά που συμβαίνουν και μην υιοθετείται οτιδήποτε σας σερβίρουν ως την τέλεια λύση! Δεν υπάρχουν σωτήρες! Ο λαός σώζει... δεν σώζεται!

Υ.Γ. Σε κάποιους πιθανόν να μην αρέσουν αυτά που γράφω! Κάποιοι ίσως να μου επιτεθούν με το γνωστό πλέον επιχείρημα οποίος δεν είναι μαζί μας είναι πράκτορας πληρωμένος κλπ που πολύ παίζει τελευταία κάτω από αναρτήσεις στελεχών της πλεύσης και οποίος τολμάει να εκφέρει αντίθετη άποψη από τη δική τους διαφωνώντας η λέγοντας την αλήθεια δημόσια πέφτουν να τον κατασπαράξουν!

Σε κάνα-δυο ανθρώπους επίσης που γνώρισα που είναι επίσημα στο κόμμα που τους γνώρισα και δεν αμφισβητώ το ήθος τους (μη φανταστείτε ένας δυο είναι όλοι κι όλοι ) τους συμβουλεύω εγώ η ταπεινή να αποστασιοποιηθούν όσο πιο γρήγορα μπορούν αν θέλουν να περισώσουν την αξιοπρέπειά τους και το πολιτικό τους μέλλον!

Όσοι λοιπόν επιχειρήσουν επίθεση εναντίον μου έχω να πω τούτο! Πείτε ότι θέλετε δεν με απασχολεί καθόλου!

Και μην επιχειρήσει να μου στείλει κανείς ινμποξ δεν θα απαντήσω σε κανέναν! Δεν υπάρχει λόγος! Καλή τύχη!




Έλενα Χαντζή: Σχετικά με τον συντάκτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.