Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Διεργασίες και στην ακροδεξιά


Παρασκηνιακές κινήσεις και «ζυμώσεις» παρατηρούνται και στην ακροδεξιά, στο πλαίσιο αναζήτησης «εναλλακτικών» για το αστικό πολιτικό σύστημα που θα διασφαλίζουν την απρόσκοπτη εφαρμογή των επιδιώξεων του κεφαλαίου.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο γνωστός δικηγόρος Τ. Μιχαλόλιας, αδελφός του Ν. Μιχαλολιάκου, συναντάται με στρατιωτικούς, ακαδημαϊκούς, επιχειρηματίες, ακόμα και πρώην βουλευτές της ΝΔ, προκειμένου να διαμορφώσει μια «πιο σοβαρή» Χρυσή Αυγή, απαλλαγμένη τάχα από τις «ακρότητες» του παρελθόντος, που να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κυβερνητική τσόντα.

Σύμφωνα με ορισμένα σενάρια, γίνεται προεργασία για συνεργασία του Ν. Μιχαλολιάκου με τον Γ. Καρατζαφέρη ο οποίος μαζί με τον Τ. Μπαλτάκο ίδρυσαν την «Εθνική Ενότητα», αν και στην παρούσα φάση διαψεύδονται από την Χρυσή Αυγή. Ο Γ. Καρατζαφέρης είχε δηλώσει πριν από καιρό πως θεωρεί τον Ν. Μιχαλολιάκο «ένα πάρα πολύ καλό παιδί», ενώ ο κυβερνητικός συνεταίρος των ΝΔ - ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση Παπαδήμου, ΛΑ.Ο.Σ., στις νομαρχιακές εκλογές του 2002 διατυμπάνιζε ότι είχε συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του 4 πρωτοπαλίκαρα της ΧΑ, ένας από αυτούς ο Ηλ. Παναγιώταρος.
Από την πλευρά του, ο Τ. Μπαλτάκος, ο οποίος ως γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά συνομιλούσε με στελέχη της Χρυσής Αυγής, φέρεται να εμφανίστηκε πρόσφατα στην πρώτη ομιλία του Φ. Κρανιδιώτη, διαγραμμένου από τη ΝΔ του Κυρ. Μητσοτάκη, ιδρυτή και προέδρου πλέον του κόμματος «Νέα Δεξιά».
ΠΗΓΗ: www.902.gr
από: Kozani.tv 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.