Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Επικήδειος από Κασμιρτζίδις για Νικόλαο Μάστορα

Αντίο φίλε .
Με μεγάλη θλίψη και με τις καρδιές μας βαριές , αποχαιρετούμε σήμερα , τον φίλο , σύντροφο και οικογενειάρχη· τον Νικολάκη μας.

Έναν άνθρωπο αυθεντικό , φιλότιμο , σπουδαίο μέσα στην απλότητά του , με μία ιδιαίτερη ευαισθησία . Έναν άριστο οικογενειάρχη , με λαχτάρα για ζωή , γεμάτο προσφορά και καλοσύνη για όλους.

Πάντα έτοιμο να τρέξει για όποιον τον χρειαζόταν για να προσφέρει απλόχερα βοήθεια και συμπαράσταση.


Έναν άνθρωπο στήριγμα για όλους , πραγματικό κυματοθραύστη , καλόκαρδο σύζυγο και αφοσιωμένο πατέρα για τα δυο βλαστάρια του· τη Βίκη και τον Δημητράκη.

Αλλά και έναν φίλο πιστό , σταθερό , γλεντζέ , με μπέσα και φιλότιμο.

Η μοίρα Νικολάκη μας σου έπαιξε άσχημο παιχνίδι .Υπέμεινες ωστόσο με θάρρος και πείσμα τον Γολγοθά σου , χωρίς ποτέ να σκύψεις το κεφάλι , με την οικογένειά σου να μη λείπει λεπτό απ΄ το πλάι σου. Ακόμα και όταν οι δυνάμεις σου σε εγκατέλειψαν δεν έπαψες να μας δίνεις κουράγιο. Ήταν δε τόση η παλικαριά σου και η λαχτάρα σου για ζωή που συχνά έλεγες: <<Να δείτε που εγώ και στο θέατρο θα παίξω και παρέλαση θα κάνω>> , με τον σύλλογο που τόσο αγάπησες και σε αγάπησε.

Γι΄ αυτό Νικολάκη μας η φετινή μας παράσταση είναι αφιερωμένη σε σένα.

Γνωρίζοντας πως από κάπου εκεί ψηλά μας παρακολουθείς και φαντασιώνοντας πως ξάφνου θα πεταχτείς απ΄ τα καμαρίνια στη σκηνή για να κάνεις τον κόσμο να γελάσει για άλλη μια φορά , όπως τόσο σου άρεσε και επιθυμούσες.

Θα σε θυμόμαστε και θα σε αγαπάμε πάντα Νικολάκη μας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει. Καλό παράδεισο.
Ο Σύλλογος Κασμιρτζίδις
Ο Σύλλογος αντί στεφάνου θα προσφέρει εις μνήμην του , ένα γεύμα στο Σύλλογο Αυτιστικών παιδιών.

από:  Kozan.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: