Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

ΣΕΕΝ "Εργατική Αλληλεγγύη": ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στον Πρόεδρο του Συλλόγου Υ-παλλήλων Ο.Τ.Α. Π.Ε Κοζάνης, Ιωσήφ Μιχαηλίδη

 


Σύμφωνα με καταγγελία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α ο Δήμαρχος Σερβίων προχώρησε αυθαίρετα και χωρίς να προηγηθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε.) ως όφειλε στη δίωξη του εργαζόμενου στο Δήμο Σερβίων και Πρόεδρο του Συλλόγου Υπαλλήλων Ο.Τ.Α. Π.Ε Κοζάνης, Ιωσήφ Μιχαηλίδη.

 

Ο συγκεκριμένος Δήμαρχος διώκει εκδικητικά   τον πρόεδρο του συλλόγου  για πειθαρχικά  παραπτώματα για τα οποία ο Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Ο.Τ.Α. του Νομού Κοζάνης έχει δώσει μήνες πριν έγγραφες εξηγήσεις,, χωρίς προηγουμένως να διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε.) ως όφειλε.

Ο κύριος δήμαρχος λειτουργώντας ως ένας από τους ποιο σκλήρούς εργοδώτς με το έτσι θέλω εκδιώκει υπαλλήλους του Δήμου. θεωρώντας τον δήμο και το προσωπικό του, τσιφλίκι του.

Σε αυτά τα σχέδια του δημάρχου μπήκε εμπόδιο ο πρόεδρος του συλλόγου ως όφειλε από την συνδικαλιστική του θέση, με αποτέλεσμα εκτός από την πειθαρχική δίωξη να εξορίσει σε απομακρυσμένο χωριό του δήμου που δεν έχει άλλους υπαλλήλους ακόμα πιο μακριά από το σπίτι του εργαζόμενου που εκτός από παρεμπόδιση της συνδικαλιστικής δράσης του προέδρου, τον δημιουργεί και κοινωνικά προβλήματα.

εργαζόμενοι -εργαζόμενες τον τελευταίο διάστημα γινόμαστε μάρτυρες διώξεων εργαζόμενων  συνδικαλιστών στις Ο.Τ.Α από δημάρχους που ξεχνούν ότι κανείς δεν τους διόρισε  αφεντικά και είναι αιρετοί, όπως και τα συνδικαλιστικά όργανα και η συνδικαλιστική δράση αναφαίρετο δικαίωμα.    

Το ΣΕΕΝ «Εργατική Αλληλεγγύη» εκφράζει την αγωνιστική Αλληλεγγύη των μελών και των φίλων της στον  Πρόεδρο του Συλλόγου Υπαλλήλων Ο.Τ.Α. Π.Ε Κοζάνης, Ιωσήφ Μιχαηλίδη.  Καλεί τον Δήμαρχο Σερβίων να σταματήσει αμέσως κάθε διαδικασία Πειθαρχικής δίωξης εναντίον του και να σταματήσει τις ρεβανσιστικές μετακινήσεις και άλλες βλαπτικές μεταβολές υπαλλήλων του Δήμου.

 

 

 

 

Γραφείο Τύπου

Κοζάνη 31/3/21

Δεν υπάρχουν σχόλια: