Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Η ΠΟΕ ΟΤΑ ενάντια στη συνδικαλιστική δίωξη και τιμωρία του Ιωσήφ Μηχαηλίδη από τον Δήμαρχο Σερβίων

 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ε. Ε. Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΠΟΥ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Τ.Α. ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αθήνα, 20 Απριλίου 2021


Αριθμ. Πρωτ.: 162

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η συντονισμένη «επιχείρηση» υπηρεσιακής και συνδικαλιστικής εξόντωσης του Προέδρου του Συλλόγου Υπαλλήλων Ο.Τ.Α. Νομού Κοζάνης Ιωσήφ Μιχαηλίδη από την Διοίκηση του Δήμου Σερβίων.

«Επιχείρηση» που ξεκίνησε με την υπηρεσιακή του υποβάθμιση αλλά και την «συνδικαλιστική του απομόνωση» μεταφέροντάς τον 25 χιλιόμετρα μακριά από την έδρα του Δήμου με προφανή στόχο να παρακωλύσει και να δυσχεράνει την άσκηση των συνδικαλιστικών του καθηκόντων και υποχρεώσεων.

Και σαν μην αρκούσε η αυταρχική και εκδικητική στάση του Δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου, οι διώξεις με στόχο πλέον την προσωπική και υπηρεσιακή αξιοπρέπεια και υπόληψη του εκπροσώπου των εργαζομένων συνεχίζονται με αμείωτη ένταση.

Ο Δήμαρχος Σερβίων με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς την διενέργεια Ε.Δ.Ε. και στοχεύοντας πλέον στην ηθική, οικονομική και φυσική του εξόντωση, αποδίδοντας παντελώς αόριστες και αβάσιμες κατηγορίες, του επέβαλε την ανώτερη ποινή που θα μπορούσε να του επιβάλλει της στέρησης μισθού τριών (3) μηνών για «… ανάρμοστη συμπεριφορά εντός και εκτός υπηρεσίας…».

Ενέργειες προφανώς εκδικητικές και αυταρχικές που είναι καταδικαστέες από το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Καταγγέλλουμε με απερίφραστο και κατηγορηματικό τρόπο τον ολισθηρό δρόμο του αυταρχισμού και της τρομοκράτησης των εργαζομένων που επέλεξε να «περπατήσει» ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου. Τον προειδοποιούμε πως ανάλογες συμπεριφορές στον παρελθόν διδάσκουν πως η επιλογή αντίστοιχων μεθόδων επιβολής βασίζονται στην διοικητική αδυναμία εκείνου που τις υιοθετεί και πάντα φέρουν αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα!!!

Απαιτούμε την ανάκληση των εξαντλητικών ποινών που στόχο έχουν την φυσική εξόντωση του Προέδρου του Συλλόγου Υπαλλήλων Ο.Τ.Α. Νομού Κοζάνης Ιωσήφ Μιχαηλίδη.

Δηλώνουμε πως θα σταθούμε ενεργά και αποφασιστικά στο πλευρό του, καθώς και στο πλευρό των εργαζομένων του Δήμου Σερβίων, που εμμονικά έχουν στοχοποιηθεί από τον Δήμαρχο Σερβίων Χρήστο Ελευθερίου.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

 

πηγή: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΤΑ Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ (Σ.Υπ.ΟΤΑ. Ν. Κοζάνης): 

Δεν υπάρχουν σχόλια: