Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Η κυβερνητική ΕΡΤ αποκρύπτει ότι νέο έγκλημα έγινε από στέλεχος της Χρυσής Αυγής. Γιατί άραγε ;

Την Παρασκευή 21/10 ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Μεσσηνίας στις εκλογές του 2012, συνταξιούχος αστυνομικός Φώτης Μπέλλος σκότωσε με 3 σφαίρες ιδιοκτήτη γυμναστήριου στους Αμπελόκηπους της Αθήνας. Ο δολοφόνος παραδόθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου και παραδέχτηκε την πράξη του.

Από την Παρασκευή μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, Κυριακή μεσημέρι, σε όλα τα δελτία ειδήσεων στα κανάλια της κρατικής ΕΡΤ μιλούν για το έγκλημα αποκρύπτοντας την ταυτότητα και την πολιτική προέλευση του δολοφόνου με τη φράση «ο φερόμενος ως δράστης» και αναφέροντας απλώς ότι υπήρχαν συχνοί διαπληκτισμοί με το θύμα.
Και όμως, η ταυτότητα του δράστη δεν είναι άγνωστη, σχεδόν σε όλα τα ιντερνετικά ΜΜΕ από την Παρασκευή ανέφεραν ότι έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή και ότι δημόσια καλούσε και πρωτοστατούσε για τη δημιουργία νέων ταγμάτων ασφαλείας στη Μεσσηνία με πρώτο στόχο τους αλλοδαπούς. Ακόμα η ιστοσελίδα της ΕΡΤ αναφέρει στα ψιλά την υποψηφιότητα του δράστη στα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής.
Γιατί λοιπόν αποκρύπτει η κρατική τηλεόραση την ταυτότητα του δολοφόνου ; Γιατί την ίδια ώρα στο δελτίο ειδήσεων των 9 το βράδυ του Σαββάτου δίνει χρόνο για να αναμεταδώσει ομιλία του Μιχαλολιάκου ; Τι δεσμεύσεις υπάρχουν ; Ποια σχέδια εξυπηρετούν ;
Αλήθεια, πόσο χαμηλά ξεπέφτουν οι πρώην αριστεροί και νυν στελέχη της κρατικής ΕΡΤ για να εξυπηρετήσουν την πρόσδεση τους στην κυβερνητική εξουσία.
Μαρία Μπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: