Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Προς την 3η συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Σε φάση μεγάλης πολιτικής εξόρμησης ενόψει της 3ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 5-6 Μάρτη του 2016, μπαίνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, επιδιώκοντας να αναδείξει τη συνδιάσκεψη σε πολιτικό γεγονός για όλη τη μαχόμενη Αριστερά και τον αγωνιζόμενο λαό. Στην τελική επεξεργασία βρίσκονταν το κείμενο των Θέσεων του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου και σύντομα αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα και να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Άμεσα θα παρουσιαστούν τα τρία κεφάλαια που αφορούν τα πολιτικά ζητήματα, ενώ το ΠΣΟ θα συζητήσει και θα εγκρίνει τις θέσεις για την αποτίμηση της δράσης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το οργανωτικό ζήτημα (κεφάλαιο Δ) σε νέα συνεδρίασή του, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιανουαρίου 2016. Τροποποιήσεις που προτάθηκαν πάνω σε συγκεκριμένα σημεία των Θέσεων και μειοψήφησαν, θα δοθούν επίσης στη δημοσιότητα, για να βοηθήσουν στην συζήτηση στις τοπικές και κλαδικές επιτροπές.
Η 3η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ μπορεί να αποτελέσει σταθμό για το κίνημα και την Αριστερά και να συμβάλει στη συζήτηση για την αντικαπιταλιστική ανατροπή της επίθεσης, για τη συγκρότηση μιας άλλης αριστεράς σε ρήξη με το σύστημα, με σύγχρονη σοσιαλιστική και κομμουνιστική προοπτική. Δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα στα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να προχωρήσουν σε έναν ουσιαστικό, γόνιμο και συντροφικό διάλογο κατά τη δίμηνη προσυνδιασκεψιακή περίοδο.
Το ΠΣΟ καλεί τις τοπικές και κλαδικές επιτροπές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να οργανώσουν την πολιτική συζήτηση πάνω στις Θέσεις της 3ης Συνδιάσκεψης και τον ανοιχτό διάλογο με όλες τις δυνάμεις της αριστεράς και τους αγωνιστές του εργατικού και λαϊκού κινήματος.
Πηγή: ΠΡΙΝ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: