Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Το ΟΧΙ στην κάλπη να είναι του ΛΑΟΥ

Γράφει ο Βασίλης Τζώτζης

Την Κυριακή 05/07 δίνουμε περήφανη απάντηση στο ιταμό τελεσίγραφο των δανειστών.
Το λαϊκό ΟΧΙ ΔΕΝ χωράει στα ασφυκτικά όρια της ληστρικής διαπραγμάτευσης,
το ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΧΙ ΔΕΝ είναι ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ ΟΠΛΟ.
Είναι εντολή διακοπής των Διαπραγματεύσεων με τα Ιμπεριαλιστικά γεράκια.
Μονομερούς Στάσης Πληρωμών και ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ του ΧΡΕΟΥΣ.
Η απάντησή μας είναι η συνειδητή ΕΠΙΛΟΓΗ ενός άλλου δρόμου για την ελληνική κοινωνία, το λαό και τη νεολαία.
  • Σε ρήξη με τη μέγγενη του ΕΥΡΩ - Ευρωζώνης.
  • Μακριά από Ε.Ε. - Δ.Ν.Τ. - ΝΑΤΟ
  • Με εθνικοποιημένες τις Τράπεζες και τις επιχειρήσεις στρατηγικής σημασίας.

Για να πάρουμε πίσω όσα μας έκλεψαν, για να καταργηθεί το αντιδραστικό/ αντεργατικό οικοδόμημα των Μνημονίων & Δανειακών Συμβάσεων.
ΔΕΝ έχει κανένα δικαίωμα η κυβέρνηση να ερμηνεύσει το ΟΧΙ στις προτάσεις των δανειστών ως ΝΑΙ στη δική της πρόταση-συμφωνία, στις 47 + 8 μνημονιακές σελίδες αντιλαϊκής πολιτικής που κατέθεσε και προτείνει. Δεν θα επιτρέψουμε την όποια ερμηνεία του ΟΧΙ σε αποδοχή της συνέχισης των διαπραγματεύσεων με το σφαγείο και για άλλοθι σε νέα μνημόνια.
ΔΕΝ ξεχνάμε πως η κυβέρνηση αρνήθηκε την πλήρη ταπείνωση ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΩ ΕΙΧΕ δεχτεί τεράστιες υποχωρήσεις σε ιδιωτικοποιήσεις, λιτότητα, περικοπές, αναδιαρθρώσεις.
Το ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να αποτελέσει μια σύντομη ανάσα αξιοπρέπειας, αλλά να γίνει το πρώτο ρήγμα σε μια στρατηγική ρήξεων και ανατροπών που θα οδηγήσει στην πραγματική απαλλαγή από τα μνημόνια και το φαύλο κύκλο του χρέους, του ευρώ της ύφεσης και της κοινωνικής εξαθλίωσης.
Να δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τη μάχη του όχι, να επιμείνουμε στην μαζική λαϊκή κινητοποίηση πριν και μετά το δημοψήφισμα, να δείξουμε την αναγκαία εμπιστοσύνη στην ικανότητα του λαού να πει την τελευταία λέξη.
Υστερογραφικά:
Πολλοί ρωτούν ,ίσως και καλοπροαίρετα, τι θα γίνει μετά το ΟΧΙ. Σε αυτό το υστερόγραφο θέλω να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου τι θα γίνει αν πούμε τελικά «ΝΑΙ» στους δανειστές;
Τι θα σημάνει για την ΤΙΜΗ και για την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ενός λαού, για τον τρόπο που κοιτιόμαστε στα μάτια. αν ΑΠΟ ΦΟΒΟ πάμε ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΑ να παραδώσουμε την ελπίδα στο βωμό των Ιμπεριαλιστικών κέντρων.
«Υπερασπίσου το παιδί, γιατί αν γλιτώσει το παιδί, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ.»

Τζώτζης Βασίλης
https://www.facebook.com/tzotzis.vasilis
 Florine@: Το ΟΧΙ στην κάλπη να είναι του ΛΑΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: