Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Αποχαιρετισμός στον σύντροφο Μιχάλη Παπαδάκη- ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Τρικάλων:

Με απέραντη θλίψη και βαθιά οδύνη, αποχαιρετούμε τον καλό μας σύντροφο και αγαπημένο φίλο, Μιχάλη Παπαδάκη, ο οποίος «έφυγε» από κοντά μας, μόλις στα 44 του χρόνια , μετά από μεγάλη μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια για την υγεία του.

Ο Μιχάλης, αυθεντικά λαϊκός άνθρωπος, με πηγαίο χιούμορ και ένα μεγάλο και ζεστό χαμόγελο πάντα, αγαπητός στις παρέες του, στους συναδέλφους του και στην τρικαλινή κοινωνία, ακριβός μας σύντροφος και αγαπημένος φίλος, υπήρξε αγωνιστής και εραστής της ζωής.

Με το χαμόγελο, τα εύστοχα σχόλιά του, το χιούμορ του, τη ζεστασιά του, την αλληλεγγύη και τη συντροφικότητά του.

Παντού! Στις παρέες και στα γλέντια  στις πορείες και στις συνελεύσεις, με την οικογένειά του, με τους φίλους του και με τους συντρόφους του.


Στον επαγγελματικό του χώρο καταξιωμένος κι αγαπητός, όπου εκλέχθηκε επί αρκετές φορές στο Δ.Σ. του Σωματείου Επιπλοποιών- Ξυλουργών και συναφών επαγγελμάτων του Νομού Τρικάλων, καθώς και αντιπρόσωπος για την Ομοσπονδία ΕΒΕ Ν. Τρικάλων και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξύλου.

Παρών πάντα στις καθημερινές μάχες για το μεροκάματο, το δίκιο, την αξιοπρέπεια και την αλληλεγγύη.

Έτσι θα τον θυμόμαστε πάντα: για τη ζεστασιά και την καλοσύνη του.
 
Κι έτσι θα είναι για πάντα μαζί μας, στις σκέψεις και τις καρδιές μας.

Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και στεκόμαστε δίπλα στους γονείς του, στον αδερφό του και σύντροφό μας Γιώργο και τους οικείους του.


ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Τρικάλων

Δεν υπάρχουν σχόλια: