Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Να κατέβουν οι ανακοινώσεις της Χρυσής Αυγής από τον τοπικό τύπο (Γράφει ο Παύλος Μουρουζίδης)


 Λίγες μέρες μετά τις εκλογές του Ιουνίου του 2012 και μετά τη, σοκαριστική για το δημοκρατικό κόσμο, είσοδο της Χρυσής Αυγής στο κοινοβούλιο, έστειλα τότε μια ανοιχτή επιστολή

στα Νέα της Φλώρινας, προσπαθώντας να επιχειρηματολογήσω για το ότι η μόνη θέση που αρμόζει στη ΧΑ είναι πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Η δημοσίευση εκείνης της επιστολής στη φιλόξενη σελίδα των Νέων της Φλώρινας, συνοδεύτηκε από έναν οχετό ύβρεων και απειλών από οπαδούς και «συνοδοιπόρους» της ομοϊδεάτες εθνικιστές. Πάνω από δέκα ήταν τα post των οργισμένων ακροδεξιών «συντοπιτών» μας, οι οποίοι έβριζαν, προκαλούσαν και απειλούσαν προσωπικά.

Στα χρόνια που μεσολάβησαν, η εγκληματική δράση των νεοναζί δικαίωσε τους φόβους που εκφράζονταν σ’ εκείνη την επιστολή. Αναρρωτιέμαι αν παραμένουν εξίσου διαπρύσιοι οι οπαδοί της νεοναζιστικής συμμορίας και οι «πατριώτες» υπερασπιστές της.

Οκτώ χρόνια και πλέον μετά και με την εγκληματική και δολοφονική δράση των μαχαιροβγαλτών της Χ.Α. να δικαιολογεί απολύτως την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου (κατά τη γνώμη του γράφοντος, η ναζιστική ιδεολογία συνιστά από μόνη της εγκληματική ιδεολογία μίσους ενάντια σε κάθε ανθρώπινη ιδιότητα), θεωρούμε ελάχιστη κίνηση αυτοκριτικής το να κατέβουν όλα τα μισαλλόδοξα κείμενα, όλες οι ανακοινώσεις της εγκληματικής, και με δικαστική βούλα πλέον, Χ.Α. από τα τοπικά ΜΜΕ, καθώς και όλων των «συγκοινωνούντων» μαζί της ακροδεξιών ομάδων της «δεξιάς πολυκατοικίας», όπως ενσυναίσθητα καλεί και το kozani.tv.

Ας φροντίσουμε έγκαιρα για το ξερίζωμα του απόλυτου κακού, που εκπροσωπεί η εγκληματική ναζιστική και εθνικιστική ιδεολογία και πράξη από το σώμα της κοινωνίας πριν να είναι αργά.

Με αξιοπρέπεια

Μουρουζίδης Παύλος

 

ΠΗΓΗ: Kozani.tv 

Δεν υπάρχουν σχόλια: