Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ- Πρωτοβουλία για την δημιουργία λέσχης εργαζομένων, ανέργων, πολιτισμού και νεολαίας



ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΠΕΜΠΤΗ 8/12 ΣΤΙΣ 11.00 ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
Να μην περάσουν τα μέτρα κυβέρνησης - ΕΕ - ΔΝΤ

Το παιχνίδι είναι στημένο και στα μέτρα τους...
Οι «διαπραγματεύσεις» της κυβέρνησης και των δανειστών-ληστών όλα δείχνουν ότι έχουν μπει στο αυλάκι και ότι νέα άγρια μέτρα είναι ήδη κομμένα και ραμμένα για τους εργαζόμενους, σε ακόμα πιο αντιδραστική κατεύθυνση. Οι λεγόμενες «βέλτιστες πρακτικές της ΕΕ» που ψελλίζει η κυβέρνηση για το εργασιακό είναι ήδη αυτές που έχουν καταργήσει τις συμβάσεις, έχουν ρίξει στους μισθούς στα 300 ευρώ και ελαστικοποιήσει την εργασία, έχουν διπλασιάσει τους φτωχούς, έχουν δημιουργήσει παντού στρατιές ανέργων και φυσικά αυτές οι "πρακτικές" θα συνεχίσουν!
Να τους το χαλάσουμε!

Όταν ο αντίπαλος παίζει μόνος του, είναι σίγουρο πως μόνο νίκες θα έχει. Οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι άνεργοι και η νεολαία δεν πρέπει να τους αφήσουμε πρωταγωνιστές σε μονόπρακτο έργο. Να μην παραμείνουμε αναλώσιμη ύλη στα ταχυσφαγεία τύπου Έβερεστ, όπως θέλουν να μας επιβάλουν. Να διεκδικήσουμε την ζωή που μας αξίζει, κόντρα στον παραλογισμό των σύγχρονων εργασιακών συνθηκών, σχέσεων και δικαιωμάτων.
Κόντρα στις επιταγές που μας επιβάλλουν κυβέρνηση - ΕΕ - ΔΝΤ , για μια μαύρη ζωή σύγχρονης σκλαβιάς, πρέπει να θέσουμε τα δικά μας αιτήματα για αλλαγή των συνθηκών εργασίας μας, για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, με ανθρώπινες συνθήκες και μισθούς που να καλύπτουν τις ανάγκες μας.
Κόντρα στην αστικοποιημένη και εργοδοτική συνδικαλιστική ηγεσία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και του εργατικού κέντρου, εμείς πρέπει να δυναμώσουμε την φωνή μας μέσα από τα σωματεία και τα συνδικάτα, δημιουργώντας συντονισμούς σωματείων που θα επιβάλλουν μέσα από τους αγώνες τους τα αιτήματα τους.
Η πρωτοβουλία για την δημιουργία λέσχης εργαζομένων, ανέργων, πολιτισμού και νεολαίας, καλεί όλο τον κόσμο της εργασίας της Κοζάνης να κατέβει στην απεργία στις 8 Δεκέμβρη και να δώσουμε μια ισχυρή απάντηση απέναντι σε όσους μας παίρνουν την ζωή, σπάζοντας στην πράξη την ναρκοθετημένη απεργία από μεριάς ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ και ανοίγοντας έναν δρόμο συσπείρωσης και κλιμάκωσης της εργατικής πάλης για την ανατροπή.
ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ

Πρωτοβουλία για την δημιουργία λέσχης εργαζομένων, ανέργων, πολιτισμού και νεολαίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: