Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Μαντρόσκυλα και κότες… η φασιστοσυμμορία


«Ψηφίσαμε Θάνου για να γλιτώσουμε τη φυλακή».

 Κάπως έτσι αιτιολογεί γνωστός προπαγανδιστής της Χρυσής Αυγής το γεγονός ότι η φασιστοσυμμορία στήριξε στη Βουλή την εκλεκτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Θάνου για πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Οπως ο ίδιος εξηγεί, η Χρυσή Αυγή ψήφισε το πρόσωπο που υπέδειξε η κυβέρνηση γιατί έχει μπροστά της σοβαρές δίκες που μπορεί να φέρουν 20ετή κάθειρξη στους διωκόμενους… Οπότε έκανε «ελιγμό», για να κερδίσει την επιείκεια του δικαστικού σώματος (!). 


Και κάπως έτσι αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά πόσο φούμαρα είναι τα δήθεν «αντισυστημικά» νταηλίκια των φασιστοειδών. 

Αλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που βγάζουν στην επιφάνεια τη …λεβεντιά τους: Από τα δάκρυα που έχυναν στα βουλευτικά έδρανα υπόδικοι ναζί βουλευτές, παρακαλώντας για κατανόηση, τα αλληλοκαρφώματα μεταξύ τους τις μέρες των συλλήψεών τους, μέχρι τις συγγνώμες του Μπαρμπαρούση από την κρυψώνα του, μετά την τρεχάλα του στην Εθνική οδό για να γλιτώσει το αυτόφωρο. 

Βεβαίως, τα παραπάνω απλά επιβεβαιώνουν τη θρασυδειλία που διακρίνει πάντα τους φασίστες. Ως μακρύ χέρι του συστήματος εξοπλίζονται με ρόπαλα και μαχαίρια για να χτυπούν στα σκοτάδια μετανάστες φτωχοδιάβολους, μεροκαματιάρηδες και εργάτες που αγωνίζονται και διεκδικούν κόντρα στην εργοδοσία. Και μπροστά στα αφεντικά τους, οι φονιάδες δεν μπορούν να μαζέψουν τα σάλια τους, στηρίζουν κυβερνητικές προτάσεις – σύμφωνα με τα λεγόμενά τους – για να πέσουν στα μαλακά. Από τη μία μαντρόσκυλα και από την άλλη κότες…

Πηγή: Ριζοσπάστης

Δεν υπάρχουν σχόλια: