Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Βεβήλωση χώρου από τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής


Βεβήλωση χώρου από τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής καταγγέλλουν οι ΚΟ Καισαριανής του ΚΚΕ

Τη δράση της Χρυσής Αυγής που βεβήλωσε χώρο στην Καισαριανή και συγκεκριμένα τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης του Υμηττού καταγγέλλουν οι Κομματικές Οργανώσεις Καισαριανής του ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα, σε σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρουν: 


«Καταγγέλλουμε στο λαό της Καισαριανής, στις οικογένειες των νεκρών, φυλακισμένων και βασανισμένων της ναζιστικής θηριωδίας τη θρασύδειλη εμφάνιση των απογόνων των ναζί στην Καισαριανή, µε τη μορφή εμετικών αντικομμουνιστικών συνθημάτων που λέρωσαν τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης του Υμηττού. Λίγα μέτρα από το μνημείο “των 7” της Μάχης της Καισαριανής, στους πρόποδες του βουνού, διάλεξαν τα αποβράσματα της Ιστορίας, η “σπορά των ηττημένων του 1945” για να βγουν απ΄τις τρύπες τους.

Οι εγκληματίες δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής που δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα και χτυπάνε άνανδρα εργάτες και μετανάστες είναι τα μαντρόσκυλα της αστικής τάξης, ο ύπουλος τρομοκρατικός μηχανισμός του μεγάλου κεφαλαίου που χρησιμοποιείται εναντίον όσων αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους. Ένα τους νοιάζει: Ο λαός στην εξαθλίωση και διαιρεμένος και τα κέρδη των μονοπωλίων σίγουρα και ιερά. Χαφιέδες και κουκουλοφόροι ήταν και είναι οι νοσταλγοί του Χίτλερ, οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών και Χιτών.

Ο λαός δεν ξεχνά πως όταν κάποιοι φόραγαν κουκούλες και έστελναν στο εκτελεστικό απόσπασμα Έλληνες αγωνιστές, οι κομμουνιστές έδιναν τη ζωή τους για τη λευτεριά της πατρίδας.

Έχουν σοβαρή πολιτική ευθύνη όσοι σήμερα ψαρεύουν στα θολά νερά του εθνικισμού, όσοι υποκριτικά καλούν σε αντιφασιστικά μέτωπα ενώ συναγελάζονται μαζί τους σε επίσημες κρατικές και τοπικές εκδηλώσεις, όσοι αναπαράγουν τη θεωρία “των δύο άκρων” που επίσημα καθοδηγεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, όσο καθυστερεί η δίκη της Χρυσής Αυγής. Έτσι αποθρασύνονται οι φασίστες.

Ο λαός της Καισαριανής γνωρίζει ιστορία. Η ηρωική ιστορία αυτού του τόπου που χαράχτηκε στους τοίχους του Σκοπευτηρίου, που ξεδιπλώνεται στο Μουσείο της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης της πόλης µας είναι ποτισμένη µε το αίμα των κομμουνιστών και δεν λερώνεται µε μαύρη μπογιά. Το εθνικιστικό φασιστικό τους δηλητήριο να ξεβραστεί από κάθε σπίτι εργάτη και βιοπαλαιστή.

Οι φασίστες θα έχουν την ίδια τύχη µε τους πολιτικούς τους προγόνους σε µία προς µία τις μάχες που έδωσε ο ΕΛΑΣ στα σοκάκια της Καισαριανής: Ο λαός µας µε την πάλη του θα τους απομονώσει, θα υψώσει τείχος και θα τους πετάξει έξω από τις γειτονιές µας και κάθε λαϊκή γειτονιά. Θα τους στείλει μια και καλή εκεί που ανήκουν: Στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας, μαζί µε τα αφεντικά τους.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας 100 ολόκληρα χρόνια τώρα έχει αποδείξει πως δεν λογαριάζει αγώνες και θυσίες όταν υπερασπίζεται το δίκιο του λαού. Δίνει όλες του τις δυνάμεις ώστε από τον σκληρό ταξικό πόλεµο ενάντια στο κεφάλαιο να βγει νικητής ο εργαζόμενος λαός. Σ’ αυτόν το δρόμο συνεχίζουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: