Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

7 Ιούλη ψηφίζουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Προεκλογικό spot Βουλευτικές 2019


7 Ιούλη ψηφίζουμε ΑΝΤΑΡΣΥΑ !! 

 Μια ομάδα νέων βρίσκεται σε αίθουσα εξέτασης, όπου η εξετάστρια με αυστηρό ύφος εξηγεί τους κανόνες και διαβάζει τις ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής. 
Γρήγορα οι εξεταζόμενοι συνειδητοποιούν πως ερωτήσεις κ προτεινόμενες απαντήσεις είναι στημένες, αλλά κ πως το «δικαίωμα» επιλογής μεταξύ της γαλάζιας ή της ροζ κόλλας είναι τουλάχιστον αστείο. 
Τι θέση θα πάρουν στα ψευτοδιλήμματα που τους τίθενται;

 Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πιστή στο ραντεβού της με κάθε κρίσιμη μάχη που καλείται να δώσει ο λαός, μπαίνει σφήνα στο στημένο προεκλογικό σκηνικό με ακόμα ένα no budget σποτάκι. 
Καλώνας τον κόσμο να μην τσιμπήσει στα εκβιαστικά διλήμματα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, αναδεικνύει την ανάγκη ανάπτυξης κινημάτων που θα διεκδικήσουν μια ζωή έξω από τη φυλακή της ΕΕ κ του Ευρώ, χωρίς μνημόνια, χωρίς πολέμους. 

 Το σποτ γυρίστηκε συλλογικά και το κόστος του δεν ξεπέρασε το 1,5€. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εμφανίζονται μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ενώ την παραγωγή υπογράφει για άλλη μια φορά η Άτυπη Κινηματογραφική Συμμορία tiiinewzfilms. https://www.facebook.com/atipikinimat... 

 Εμφανίζονται: 
Γιώργος Τραχανάς 
Δήμητρα Παπανικολάου 
Χρυσάνθη Χατζιδημητρίου 
Ιάσονας Μαρκάτος 
Λήδα Δραγανίγου 
Θοδωρής Μαγκλάρας 
Στράτος Στράτης 
Στο ρόλο της εξετάστριας η εκπαιδευτικός Βέτα Ρέππα 

Τα γυρίσματα έγιναν στο φιλόξενο χώρο του Συνεταιριστικού Φροντιστηρίου Χαλανδρίου Τίτλοι τέλους : Γιώργος Παπαγκίκας Σενάριο / σκηνοθεσία: Θάνος Καρβούνης Παραγωγή: Άτυπη Κινηματογραφική Συμμορία tiiiinewzfilms

Δεν υπάρχουν σχόλια: