Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Εργατικό ατύχημα στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου – Ελαφρά εγκαύματα υπέστη 53χρονος εργαζόμενος


Ένα νέο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, τα ξημερώματα της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου, στο οποίο τραυματίστηκε ελαφρά, ευτυχώς, ένας 53χρονος εργαζόμενος που ανήκει στο τακτικό προσωπικό του εν λόγω σταθμού, ο οποίος υπέστη ελαφρά εγκαύματα. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του «e-ptolemeos.g», το ατύχημα σημειώθηκε στη νυχτερινή φυλακή, στις χημικές εγκαταστάσεις (χημείο) του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, όπου γίνεται επεξεργασία του νερού του λέβητα που χρησιμοποιείται στον κύκλο του ατμού, όταν ο 53χρονος Σ.Ρ. ο οποίος εργάζεται στο χημείο επιχείρησε να απομονώσει κάποιο εξάρτημα κάτω από μια μεγάλη δεξαμενή για να χυθεί εκεί το οξύ.  
 
 Αφού φόρεσε τον ειδικό εξοπλισμό μπήκε να το απομονώσει, αλλά μία από τις μπότες που φορούσε είχε μια τρύπα, με αποτέλεσμα να εισχωρήσει λίγο οξύ και να υποστεί έγκαυμα στο πόδι, ενώ την ώρα που έβγαζε την κάλτσα του πετάχτηκε λίγο οξύ και στο μάτι του. 
 
Το νοσηλευτικό προσωπικό του σταθμού έσπευσε και τού έριξε ειδικά υγρά εξουδετέρωσης του οξέως και αμέσως μετά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του σταθμού στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία για μία ημέρα και έχει πάρει ήδη εξιτήριο και αναρρώνει σπίτι του, καθώς οι γιατροί τού έδωσαν 15νθήμερη αναρρωτική άδεια.

Πηγή: e-ptolemeos.gr
Ένα νέο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, τα ξημερώματα της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου, στο οποίο τραυματίστηκε ελαφρά, ευτυχώς, ένας 53χρονος εργαζόμενος που ανήκει στο τακτικό προσωπικό του εν λόγω σταθμού, ο οποίος υπέστη ελαφρά εγκαύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του «e-ptolemeos.g», το ατύχημα σημειώθηκε στη νυχτερινή φυλακή, στις χημικές εγκαταστάσεις (χημείο) του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου, όπου γίνεται επεξεργασία του νερού του λέβητα που χρησιμοποιείται στον κύκλο του ατμού, όταν ο 53χρονος Σ.Ρ. ο οποίος εργάζεται στο χημείο επιχείρησε να απομονώσει κάποιο εξάρτημα κάτω από μια μεγάλη δεξαμενή για να χυθεί εκεί το οξύ. Αφού φόρεσε τον ειδικό εξοπλισμό μπήκε να το απομονώσει, αλλά μία από τις μπότες που φορούσε είχε μια τρύπα, με αποτέλεσμα να εισχωρήσει λίγο οξύ και να υποστεί έγκαυμα στο πόδι, ενώ την ώρα που έβγαζε την κάλτσα του πετάχτηκε λίγο οξύ και στο μάτι του. Το νοσηλευτικό προσωπικό του σταθμού έσπευσε και τού έριξε ειδικά υγρά εξουδετέρωσης του οξέως και αμέσως μετά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του σταθμού στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία για μία ημέρα και έχει πάρει ήδη εξιτήριο και αναρρώνει σπίτι του, καθώς οι γιατροί τού έδωσαν 15νθήμερη αναρρωτική άδεια.

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: