Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Την Χρυσή Αυγή στέλνει στο συνέδριο του ΕΚΑ η δικαστική εξουσία!


Το πραγματικό του πρόσωπο έδειξε για άλλη μια φορά το δικαστικό σύστημα, με την νομιμοποίηση σωματείου σεκιούριτι, όπου ιδρυτικά του μέλη είναι μέλη της Χρυσής Αυγής.
Η εγγραφή του σωματείου αυτού, στην οποία επέμενε η ΔΑΚΕ, είχε απορριφθεί από το 29ο συνέδριο του ΕΚΑ. Ωστόσο κατά την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» νομιμοποίησε το συγκεκριμένο σωματείο για να πάρει μέρος στις αρχαιρεσίες του ΕΚΑ στις 28 και 29 Μάη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομοσπονδία που ιδρύθηκε με πρωτοβουλία του συγκεκριμένου σωματείου, απορρίφθηκε από το συνέδριο της ΓΣΕΕ καθώς και η σχετική προσφυγή σε ασφαλιστικά μέτρα.
Η δικαστική αυτή απόφαση έρχεται σε πλήρη σύμπλευση με την πρόθεση της Χρυσής Αυγής να οργανώσει συνδικαλιστική συνδιάσκεψη, η οποία είχε προγραμματιστεί για τις 22 Μάη και αναβλήθηκε. Παρόλα αυτά η χρυσαυγίτικη ναζιστική συμμορία ξαναεπιχειρεί να την κάνει.
Μπροστά σε αυτή την απόφαση αποκτά ιδιαίτερη σημασία η πρωτοβουλία σωματείων και συλλογικοτήτων για κοινό ψήφισμα ενάντια στην απόπειρα δημιουργίας Φασιστικής «Εργατικής Συνδιάσκεψης».
Τα εργατικά σωματεία και συλλογικότητες, πρέπει  να πάρουν θέση μάχης. Για να ξαναστείλουν τα φίδια στα έγκατα του βούρκου τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: