Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018

Μια βραδιά για τον Θάνο Ανεστόπουλο από τα «Αντισώματα»


Τα «Αντισώματα» διοργανώνουν μια βραδιά αφιερωμένη στον Θάνο Ανεστόπουλο την Παρασκευή 13 Απριλίου στο Κύτταρο.
Στη συναυλία θα συμμετάσχουν μουσικοί που ο ίδιος είχε επιλέξει να συνεργαστεί στην πορεία του μετά τα Διάφανα Κρίνα: Γιάννης Αγγελάκας, Παύλος Παυλίδης, Υπόγεια Ρεύματα, The Boy, Λολεκ, Edgar Alan Band, Alex & Stef, Nomik, Βάση Ντούλσι, Μανώλης Αγγελάκης & Στάθης Ιωάννου, Norma, Νίκος Πλατανος & Ground Zero.


Οι μουσικοί θα παρουσιάσουν επιλεγμένα τραγούδια του Θάνου Ανεστόπουλου, αλλά και δικά τους. Επί σκηνής θα παρουσιαστούν επίσης οι συνοδοιπόροι του, Νίκος Γιούσεφ, Ειρήνη Τηνιακού, Σοφία Ευκλείδου, Γιώργος Κατσάνος, Αλέκος Βασιλάτος, Τηλέμαχος Μούσας και Χρήστος Λιάτσος.
«Βάλτε να πιούμε ζωή»
Την Παρασκευή 13 Απριλίου στις 8.30μ.μ.
στο Κύτταρο Live (Ηπείρου 48 & Αχαρνών)
Είσοδος: 10

* Τα «Αντισώματα» είναι μια πρωτοβουλία μουσικών που στο μέτρο του δυνατού προσπαθούν να συμβάλλουν στην ενίσχυση ευπαθών ομάδων ντόπιων και μεταναστών που πλήττονται άμεσα από την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε σαν κοινωνία και σαν άτομα. Στόχος τους είναι δράσεις αλληλεγγύης και πρωτοβουλίες, γιατί κανείς δεν πρέπει να νιώθει μόνος μέσα στον εφιάλτη και γιατί σε τέτοιους καιρούς οι δεσμοί αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και αξιοπρέπειας είναι περισσότεροι αναγκαίοι και πολύτιμοι από ποτέ.


ΠΗΓΗ: - INFOWAR

Δεν υπάρχουν σχόλια: