Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Το Δ.Σ της ΔΕΗ Α.Ε στέλνει στα δικαστήρια τον αγωνιστή μηχανικό, Νίκο Στεφανή

Το Δ.Σ της ΔΕΗ Α.Ε υπέβαλε μήνυση στον συνταξιούχο Μηχανικό Νίκο Στεφανή για "ψευδή καταμήνυση". Το θέμα αφορά τη μήνυση που κατέθεσε ο Νίκος Στεφανής στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την μεγάλη κατολίσθηση που έγινε στο Ορυχείο Αμυνταίου και κατέστρεψε σχεδόν ολοκληρωτικό το Χωριό άγιοι Ανάργυροι.

Έτσι ο Μανώλης Παναγιωτάκης πρώην Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, πρώην Κομμουνιστής και πρώην Αριστερός βρήκε στο πρόσωπο του Νίκου Στεφανή τον "εχθρό" της ΔΕΗ. 
Δεν μήνυσε ούτε τον Μυτιληναίο και τους άλλους καρχαρίες που παίρνουν σχεδόν τζάμπα ρεύμα και φεσώνουν τη ΔΕΗ 1 δις ευρώ ετησίως.
Δεν μήνυσε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που χρωστάν στη ΔΕΗ μισό εκατομμύριο Ευρώ από χρήση ρεύματος
Δεν είπε κουβέντα για τα ΝΟΜΕ που οδηγούν τη ΔΕΗ στη διάλυση.
Υπέγραψε τη απόφαση για διάλυση -ξεπούλημα  των λιγνιτικών μονάδων και των άλλων υποδομών της ΔΕΗ χωρίς ίχνος ντροπής. 
"Υπερασπίζεται" όμως τα συμφέροντα και το κύρος της ΔΕΗ από την δήθεν ζημιά που της προκαλεί η καταγγελία του Νίκου Στεφανή για την κατολίσθηση που όπως έχει αποδειχτεί, το προηγούμενο διάστημα, οι ευθύνες της ΔΕΗ, για την μη έγκαιρη διάγνωση της κατολίσθησης, είναι εγκληματικές...


  Ολόκληρη η μηνυτήρια αναφορά εδώ: Pontokomi.com: Σύλλογος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Δήμου Δημητρίου Υψηλάντη: Η (Δ)ΕΗ ΑΕ για άλλη μια φορά εκφοβίζει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: