Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Ο απόηχος της δίωξης του Ν. Στεφανή – Ο Επίκαιρος καταγράφει

Αίσθηση έκανε η δικαστική επίθεση της ΔΕΗ στον Νίκο Στεφανή. Μία επίθεση σε έναν άνθρωπο που ήταν επί πολλά χρόνια κομμάτι της Επιχείρησης και προσέφερε πολλά σε αυτήν. 
Κυρίως όμως προσέφερε πολλά στην κοινωνία της Δυτικής Μακεδονίας, περιοχής που βιάζει καθημερινά η δραστηριότητα της ΔΕΗ. 


Στην δίωξη αυτή του πρώην στελέχους της ΔΕΗ, ελάχιστοι είναι αυτοί που πήραν θέση. Τα σωματεία των εργαζομένων απόντα, όπως και των συνταξιούχων. 
Η Αντιπολίτευση που διαρκώς κάνει ότι δε βλέπει τις κυβερνητικές παρεμβάσεις στη ΔΕΗ, απούσα. Οι μόνοι που σθεναρά και δημόσια υπερασπίστηκαν τον κ. Στεφανή, ήταν οι Παντελής Καραλευθέρης και Νίκος Φωτόπουλος, οι οποίοι καταψήφισαν την δίωξη του Ν. Στεφανή στο ΔΣ της ΔΕΗ. Όλοι οι υπόλοιποι φορείς άραγε, θεωρούν πως η ΔΕΗ ήταν συνεπής απέναντι στην κοινωνία στα θέματα των κατολισθήσεων;

Πηγή: e-ptolemeos.gr 
Αίσθηση έκανε η δικαστική επίθεση της ΔΕΗ στον Νίκο Στεφανή. Μία επίθεση σε έναν άνθρωπο που ήταν επί πολλά χρόνια κομμάτι της Επιχείρησης και προσέφερε πολλά σε αυτήν. Κυρίως όμως προσέφερε πολλά στην κοινωνία της Δυτικής Μακεδονίας, περιοχής που βιάζει καθημερινά η δραστηριότητα της ΔΕΗ. Στην δίωξη αυτή του πρώην στελέχους της ΔΕΗ, ελάχιστοι είναι αυτοί που πήραν θέση. Τα σωματεία των εργαζομένων απόντα, όπως και των συνταξιούχων. Η Αντιπολίτευση που διαρκώς κάνει ότι δε βλέπει τις κυβερνητικές παρεμβάσεις στη ΔΕΗ, απούσα. Οι μόνοι που σθεναρά και δημόσια υπερασπίστηκαν τον κ. Στεφανή, ήταν οι Παντελής Καραλευθέρης και Νίκος Φωτόπουλος, οι οποίοι καταψήφισαν την δίωξη του Ν. Στεφανή στο ΔΣ της ΔΕΗ. Όλοι οι υπόλοιποι φορείς άραγε, θεωρούν πως η ΔΕΗ ήταν συνεπής απέναντι στην κοινωνία στα θέματα των κατολισθήσεων;

Πηγή: e-ptolemeos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: