Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Στηρίζουμε – Συμμετέχουμε στις 28 Απρίλη στη νέα πανελλαδική κινητοποίηση της Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ)Συμμετέχουμε στις νέες κινητοποιήσεις της  ΟΕΝΓΕ που θα γίνουν στις 28 Απρίλη με παραστάσεις διαμαρτυρίας στις διοικήσεις των νοσοκομείων, στις ΥΠΕ, με συμβολικές κινητοποιήσεις στις πύλες και στα προαύλια των νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας.


Η ανακοίνωση – κάλεσμα της ΟΕΝΓΕ αναφέρει:
Στις 7 Απριλίου το σύνθημα “Σπάμε τη σιωπή. Δυναμώνουμε τη φωνή της διεκδίκησης και του αγώνα”, διαδόθηκε παντού σε όλη τη χώρα αλλά και πέρα από τα σύνορα. Η μεγάλη συμμετοχή στην αγωνιστική κινητοποίηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας, το κύμα αλληλεγγύης που εκδηλώθηκε από σωματεία, συλλογικότητες, μαζικούς φορείς, αποτελούν πολύτιμη παρακαταθήκη για τη συνέχεια.

Κλιμακώνουμε τους αγώνες μας.
Στις 28 Απριλίου προχωράμε σε νέα πανελλαδική κινητοποίηση!

Καλούμε τις Ενώσεις να πάρουν όλα τα αναγκαία μέτρα για την επιτυχία και αυτής της κινητοποίησης. Με παραστάσεις διαμαρτυρίας στις διοικήσεις των νοσοκομείων, στις ΥΠΕ, με συμβολικές κινητοποιήσεις στις πύλες και στα προαύλια των νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας.
Τιμούμε τη μνήμη των συναδέλφων που έχασαν τη ζωή τους στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της επιδημίας.
Διεκδικούμε:
  • Μονιμοποίηση των επικουρικών, όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
  • Πρόσληψη όλου του αναγκαίου μόνιμου προσωπικού (γιατρών, νοσηλευτών και λοιπού υγειονομικού προσωπικού) για τη στελέχωση των νοσοκομείων και των ΚΥ.
  • Μέτρα και μέσα προστασίας για την υγεία και την ασφάλεια των υγειονομικών.
  • Ένταξη στα BAE.
Το μεσημέρι της ίδιας μέρας εκπρόσωποι της ΟΕΝΓΕ και όλων των υγειονομικών θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας για να επιδώσουν υπόμνημα με τα αιτήματά μας.
Στις 28 Απρίλη η φωνή μας θα ακουστεί ακόμα μία φορά. Ακόμα πιο δυνατά!».

Κανένας μόνος του-Μένουμε ενεργοί
Φοράμε τις μάσκες, αλλά δεν σωπαίνουμε!
Όχι στο φόβο που καλλιεργούν -Όχι στην εξαθλίωση που ετοιμάζουν!
Αλληλεγγύη – Ενημέρωση – Αντίσταση – Διεκδίκηση

Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ

Κοζάνη 25/4/2020
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: