Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Κινητοποίηση αγωνιστικής «υποδοχής» του Αλέξη Τσίπρα στην Τρίπολη

Πελοποννησιακή Πρωτοβουλία Φορέων και πολιτών 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ
Κινητοποίηση αγωνιστικής «υποδοχής» Τσίπρα
Τρίτη 27 Φεβρουαρίου στις 6 το βράδυ στην Τρίπολη  Πλατεία Πετρινού και πορεία στο Πνευματικό Κέντρο
Στην Τρίπολη στις 27 Φεβρουαρίου ο Πρωθυπουργός και οι  υπουργοί παρέα με την Περιφερειακή Αρχή του κ. Τατούλη, θα μας μιλήσουν για «ανάκαμψη» και «ανάπτυξη».

  • Για ποια ανάπτυξη όμως έρχονται να μιλήσουν:
  • Την ώρα που οδηγούν σε διάλυση τη ΔΕΗ και πωλούν σε ιδιώτες τις 2 λιγνιτικές Μονάδες μαζί με τα ορυχεία στο Λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης; Όταν όλα τα βασικά αγαθά και υπηρεσίες παραχωρούνται στο μεγάλο κεφάλαιο με ΣΔΙΤ και ιδιωτικοποιήσεις (διαχείριση σκουπιδιών ενέργεια, δρόμοι, αεροδρόμια, κλπ).
  • Όταν οι εργαζόμενοι είναι γονατισμένοι, η νεολαία ξεριζωμένη, η χώρα πλήρως υποδουλωμένη, ο εθνικός πλούτος δεσμευμένος στο Υπερταμείο για 99 χρόνια προς εκποίηση;
  • Όταν η περιφέρειά μας είναι απ’ τις πρώτες σε ανεργία και φτώχεια  στην Ευρώπη;
  • Όταν η Παιδεία, η Υγεία και Κοινωνική Πρόνοια, μπαίνουν στη μέγγενη των πρωτογενών πλεονασμάτων του 3,5%;
  • Όταν οι μικρομεσαίοι αγρότες και οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες και επιχειρήσεις  έχουν οδηγηθεί σε συρρίκνωση; Όταν για αυτούς τους και τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους συνεχίζεται η φορολογική λαίλαπα; Όταν οι κατασχέσεις και οι πλειστηριασμοί σε εργαζόμενους και αυτοαπασχολούμενους εντείνονται και θα γίνονται  με  ηλεκτρονικό τρόπο;
H «ανάπτυξη» τους στηρίζεται στα συντρίμμια της κοινωνίας από τη νεοφιλελεύθερη μνημονιακή πολιτική τους, βασίζεται στη φτώχεια και την εξαθλίωση, την ανεργία και την υποαπασχόληση, στην κατάργηση των εργασιακών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων, στην ελαστική και «μαύρη» εργασία, στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και τη λεηλασία του φυσικού πλούτου, στους πλειστηριασμούς, τη φορολεηλασία, στη συρρίκνωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της φτωχομεσαίας αγροτιάς.
ΚΑΛΟΥΜΕ τους εργαζόμενους, τους αγρότες, του επαγγελματίες, τη νεολαία, τους ανέργους και τους συνταξιούχους, την κοινωνική πλειοψηφία της Πελοποννήσου, στην συγκέντρωση – διαδήλωση. Να δώσουμε ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας της κυβερνητικής πολιτικής, αντίστασης και ανατροπής της.
Όλοι την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου στις 6 το βράδυ στην Τρίπολη – Πλατεία Πετρινού και πορεία στο Πνευματικό Κέντρο
Ο λαός δεν γίνεται συναυτουργός της πολιτικής των μνημονίων και της εξυπηρέτησης των συμφερόντων του κεφαλαίου
ΠΗΓΗ:  Καφενείο Μεγαλόπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια: