Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018

Το ΣΕΕΝ "Εργατική Αλληλεγγύη αποχαιρετά από την ενεργό συνδικαλιστική δράση τον Γραμματέα του, Θανάση Νιάκα.(φωτογραφίες)


Με μια σεμνή τελετή το Συνδικάτο Εργαζομένων στην Ενέργεια αποχαιρέτησε από την ενεργό συνδικαλιστική δράση τον Γραμματέα του, Θανάση Νιάκα.


Ο Θανάσης Νιάκας έφυγε με σύνταξη έχοντας συμπληρώσει 41 χρόνια δουλειάς εκ των οποίων τα 35 στα Υπερβαρέα στα Ορυχεία και 6 στα Βαρέα στις κατασκευαστικές Εταιρείες που δούλεψε ως ηλεκτρολόγος.Γεννήθηκε το 1961 στην Κοζάνη


Πήρε μέρος σε όλους τους εργατικούς αγώνες 


Ήταν απεργός σε όλες τις απεργίες. Παρών στις απεργιακές φρουρές έξω από τις πύλες των Ορυχείων και των Σταθμών Παραγωγής. Στην πολιτική επιστράτευση αντί να βρει δικαιολογία για να πάει στη δουλειά (όπως έκαναν πολλοί οι οποίοι μετά "διέπρεψαν" στον εργοδοτικό-Κυβερνητικό συνδικαλισμό.) ξέσχισε το χαρτί επίταξης αντιμετωπίζοντας την απόλυση. 


Ήταν παρόν


Ήταν πάντα με την εργατική Τάξη 


Άξιος!!!


Τα μέλη του Συνδικάτου ΣΕΕΝ «Εργατική Αλληλεγγύη» του εύχονται πολύ υγεία και να χαρεί τη σύνταξή του. Το κενό που αφήνει στο Συνδικάτο θα το καλύψουν άλλα μέλη που θα προσπαθήσουν να φανούν ισάξιοι. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: