Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Πως οι δολοφονίες ονομάζονται "ατυχήματα".. Σοκαριστικό βίντεο

 Το φαινόμενο αυτό δεν είναι η εξαίρεση αλλά ο κανόνας. Παράνομα και αντικανονικά οι εργολάβοι για να μειώσουν το κόστος δεν χρησιμοποιούν τουμπαδόρους . Τουμπαδόρος είναι ένας εργάτης που είναι κάτω, έχει άμεση οπτική επαφή και κάνει κουμάντο στα φορτηγά για να μη φύγουν κάτω. Επίσης ο κανονισμός προβλέπει η ανατροπή να γίνεται σε απόσταση τουλάχιστον 5 μέτρων από το χείλος του πρανούς και από κει τα υλικά να τα σπρώχνει μπουλντόζα. Όμως κι αυτό θεωρείται περιττό από τους εργολάβους που πλουτίζουν με το αίμα των εργατών. Πάρα πολλοί εργαζόμενοι σκοτώθηκαν στο παρελθόν μόνο από αυτή την αντικανονική διαδικασία απόθεσης!!!!  

σχόλιο: Στέφανος Πράσσος

 *********

Αναδημοσίευση από:kozan.gr: 

kozan.gr: Σοκαριστικό βίντεο από το Περιφερειακό Συνδικάτο Χειριστών που δείχνει πως γίνεται η απόθεση, από φορτηγά, σε πρανές 15 μέτρων στο Ορυχείο Καρδιάς της ΔΕΗ (Βίντεο)

Σοκαριστικό βίντεο από το Περιφερειακό Συνδικάτο Χειριστών που δείχνει πως γίνεται η απόθεση, από φορτηγά, σε πρανές 15 μέτρων στο Ορυχείο Καρδιάς της ΔΕΗ. Δείτε τι γράφει το σωματείο καθώς και το βίντεο:
«Πρωινές ώρες στο ορυχείο Καρδιάς και στην τομή του Ε5. Απόθεση σε πρανές δεκαπέντε μέτρων με την εγκληματική απουσία τουμπαδόρου (κουμανταδόρου) κατα παράβαση των κανονισμών σημειωτέον πως από πτώσεις φορτηγών στις αποθέσεις έχουμε θρηνησει πολλούς συναδέλφους.
ΚΥΡΙΟΙ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ»

BINTEO:

Δεν υπάρχουν σχόλια: