Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

«Έφυγε» ο Χρήστος Βήττας

 

«Έφυγε» ο Χρήστος Βήττας - Συλλυπητήρια από την ΚΕ του ΚΚΕ

Το πρωί της Παρασκευής 17 Ιούνη έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Βήττας, πατέρας του Γιάννη Βήττα, γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Ο Χρήστος Βήττας ήταν για χρόνια στέλεχος του ΚΚΕ με το οποίο έδωσε σημαντικούς αγώνες και άσκησε το δικηγορικό επάγγελμα με γνώμονα το συμφέρον της εργατικής τάξης και του λαού. Επίσης ήταν επικεφαλής των ψηφοδελτίου της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας που στήριζε το Κόμμα στις Νομαρχιακές εκλογές για δύο τετραετίες. Ήταν στο πλευρό του Κόμματος μέχρι που άφησε την τελευταία του πνοή.
Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον σ. Γιάννη Βήττα, Γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του Κόμματος, για την απώλεια του πατέρα του, Χρήστου.
Τα συλλυπητήρια της εκφράζει και η ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Από:| 902.gr

Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας- Επιτροπή Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας: Συλλυπητήριο Μήνυμα

κοζάνη, ειδήσεις, νέα, Πτολεμαΐδα Το πρωί της Παρασκευής 17/6/2016 έφυγε από τη ζωή ο Βήττας Χρήστος πατέρας του Βήττα Γιάννη, γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.
Ο Χρήστος Βήττας ήταν για χρόνια στέλεχος του ΚΚΕ με το οποίο έδωσε σημαντικούς αγώνες και άσκησε το δικηγορικό επάγγελμα με γνώμονα το συμφέρον της εργατικής τάξης και του λαού . Επίσης ήταν επικεφαλής των ψηφοδελτίου της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας που στήριζε το Κόμμα στις Νομαρχιακές εκλογές για δύο τετραετίες. Ήταν στο πλευρό του Κόμματος μέχρι που άφησε την τελευταία του πνοή.

Η Ε.Π Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει τα συλλυπητήρια της στο σύντροφο Γιάννη και στην οικογένεια του για το χαμό του.
Η Ε.Π Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ
 από: Kozani.tv 
Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Χρήστου Βήττα

Ένας θερμός αγωνιστής και υπερασπιστής των λαϊκών δικαιωμάτων έφυγε από τη ζωή. Ο δικηγόρος Χρήστος Βήττας, στέλεχος του ΚΚΕ, με το οποίο έδωσε σημαντικούς αγώνες, άφησε σημαντική παρακαταθήκη στον πολιτικό του χώρο και όχι μόνο, ενώ για δύο τετραετίες ήταν επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας για τις Νομαρχιακές εκλογές.
Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ιδιαίτερα στο γιο του Γιάννη Βήττα, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και συνάδελφο στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

Θεόδωρος Καρυπίδης
 
από: Kozan.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: