Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Hταν δολοφονία του Brexit, η σφαίρα κατά της Τζο Κοξ;

 

Από: ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ |

Hταν δολοφονία του Brexit, η σφαίρα κατά της Τζο Κοξ;
Με το ερώτημα καταπιάνεται ο  Αμερικανός Μάρτιν Άρμστρονγκ -μαθηματική διάνοια, πολυεκατομμυριούχος μάγος των οικονομικών προβλέψεων, σύμβουλος επενδύσεων- στην ιστοσελίδα του,« Άρμστρονγκ Οικονόμικς», που έχει εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες. Και ιδού τι γράφει:

Μετάφραση: Μιχαήλ Στυλιανού

Υπάρχει  μια ανησυχητική γνώμη που κυκλοφορεί ότι η Κοξ μπορεί να δολοφονήθηκε για να εμποδιστεί μια πλειοψηφία του Βrexit. Πολλοί έχουν αρχίσει να πιστεύουν πως υπάρχει μια συνωμοσία επηρεασμού για την εξασφάλιση μιας ψήφου συμπάθειας για την παραμονή στην ΕΕ. Οι άνθρωποι αναφέρονται στο γνωστό εργαλείο της δολοφονίας, που χρησιμοποιείται συχνά για την πραγμάτωση πολιτικών σχεδίων.

Φυσικά υπάρχει η δολοφονία του Κένεντι, που πολλοί πιστεύουν ότι οργανώθηκε για να προκαλέσει κλίμα ευνοϊκό για τον πόλεμο του Βιετνάμ, όταν στην πραγματικότητα ο Κένεντι έβαλε βέτο εναντίον αυτού του πολέμου.
Αλλά υπάρχει η πιο πρόσφατη δολοφονία, στις 10 Σεπτεμβρίου 2003, της Άννας Λιντ, βουλευτού του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Σουηδίας. Η Άννα προήχθη σε υπουργό των Εξωτερικών από τον πρωθυπουργό Γκόραν Πέρσον το 1998, εθεωρείτο μελλοντική διάδοχός του επικεφαλής του κόμματος και θεωρείτο ότι θα γινόταν πρωθυπουργός.

Η Λιντ υποστήριζε την ένταξη της Σουηδίας στο Ευρώ. ΄Εγινε η προσωποποίηση της παράταξης υπέρ του ευρώ και επρόκειτο να συμμετάσχει σε μια συζήτηση στη τηλεόραση για το δημοψήφισμα με ερώτημα την ένταξη στο ευρώ, όταν στις 4 μμ της 10ης Σεπτεμβρίου υπέστη επίθεση με μαχαίρι ενώ ψώνιζε στο τμήμα γυναικείων ρούχων πολυκαταστήματος. Την ώρα της επίθεσης η Λιντ δεν προστατευόταν από τους σωματοφύλακες της Σουηδικής Ασφάλειας.

Υπάρχει ακόμη η αδιαλεύκαντη δολοφονία του πρωθυπουργού ‘Ολοφ Πάλμε, το 1986. Ο Πάλμε κατηγορείτο ότι είναι εναντίον της ΕΕ και περισσότερο φιλοσοβιετικός. Η δολοφονία του πράγματι άνοιξε τον δρόμο για να ενταχθεί η Σουηδία στην ΕΕ, που προτάθηκε στο δημοψήφισμα του 1994 και εγκρίθηκε, με πλειοψηφία μόνο 52%.

Ενώ ο Σύλβιο Μπερλουσκόνι δεν δολοφονήθηκε, η ΕΕ πράγματι έστησε ένα πραξικόπημα εναντίον του, επειδή αυτός ήθελε να βγάλει την Ιταλία από το ευρώ. Έπειτα ήταν ο Γιώργος Παπανδρέου, στον οποίο οι Βρυξέλλες είπαν δεν θα γίνει δημοψήφισμα.

Η πρόσφατες εκλογές στην Αυστρία νοθεύτηκαν, με τον πιο αμφίρροπο αγώνα στην ιστορία να κρίνεται από τις ταχυδρομικές ψήφους. Με το πέρασμα των ημερών, τα αποτελέσματα των αυστριακών εκλογών κατέστησαν πολύ πιο ύποπτα. Τα επίσημα αποτελέσματα παρουσίαζαν τον υποψήφιο της άκρας αριστεράς Αλεξάντερ Βαν ντερ Μπέλεν να έχει νικήσει τον Νόρμπερτ Χόφερ του Κόμματος Ελευθερίας με μόλις 31.000 ψήφους, 50,35% έναντι 49,65%. Και εκεί η τύχη της ΕΕ κρεμόταν από το αποτέλεσμα. Το προβλεπόμενο αποτέλεσμα, από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις προ των εκλογών, έδινε στον Χόφερ μια άνετη πλειοψηφία 53% έναντι 47%.

Η Σκωτική νεολαία είχε αποκαλέσει «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» το δημοψήφισμα για τον αποχωρισμό από την Βρετανία και αισθάνθηκε προδομένη  από την άνω των 65 γερουσία, που νοιαζόταν μόνο για τις επιταγές με τη σύνταξη, από το Λονδίνο. Είναι φανερό πως όταν οι άνθρωποι ψηφίζουν με ψηφοδέλτια σε χαρτί, η ψήφος τους εύκολα νοθεύεται. Υπάρχουν αναρίθμητες φωτογραφίες από απροκάλυπτη νοθεία, προκειμένου να αποκλεισθεί ένα αποτέλεσμα υπέρ του ΝΑΙ.

Ο Νταίηβιντ Κάμερον βασικά είπε, διαβάζοντας ανάμεσα στις γραμμές «η νέα γενιά έχασε και η τύχη της σφραγίστηκε «για μια γενιά». Αυτός ο βαθμός αλαζονείας δεν θα βοηθήσει. Οι κυβερνήσεις δεν θα συμμορφωθούν και αυτό μας οδηγεί στο σημείο  μιας διογκούμενης κοινωνικής αναταραχής, που τελικά θα διαρρήξει τα συστήματα. Κανένας στην εξουσία δεν αντιμετωπίζει τα μακροπρόθεσμα. Όλοι  αφοσιώνονται στις επόμενες εκλογές.

Ώστε υπήρξε συνωμοσία; ΄Ισως. Ποτέ δεν θα το ερευνούσαν οι ίδιοι, ώστε  ό,τι υπάρχει είναι υποψίες. Αυτό που είναι ξεκάθαρο, ήταν ότι η ΕΕ θα καταρρεύσει εάν επιτραπεί η έξοδος της Βρετανίας. Διακυβεύονται πάρα πολλά, για να επιτραπεί τέτοια ψήφος. Το καυτό ερώτημα είναι πως θα το κρύψουν και με ποιο κόστος;

Ανατροπή του ρεύματος για ΕΞΟΔΟ μετά την δολοφονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: