Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Με "σπαραγμένα σωθικά" ο Σέλτσας θα ψηφίσει το ξεπούλημα της ΔΕΗ

Λυπηθείτε τον Συριζαίο βουλευτή που "σπαράζουν τα σωθικά του"
 «Θα ψηφίσω την απόφαση της κυβέρνησης. Έχω τα ερωτηματικά μου, δεν το κρύβω. Έχω το σφίξιμο της καρδιάς και του στομαχιού όπως όλοι οι αριστεροί, κάτι παίρνουν από τα σωθικά μας αυτές οι αποφάσεις. Παρ’ όλα αυτά είμαι μάχιμος. Διαφορετικά θα έπρεπε να πάω στο Άγιο Όρος».

Κώστας Σέλτσας – Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στον Flash 96
Εχει σε ένα βαθμό δίκιο ο κυβερνητικός βουλευτής να θεωρεί δηλαδή λιγότερο εγκληματικές τις αποφάσεις που παίρνουν και υλοποιούν οι επικεφαλείς των καλογέρων του λεγόμενου «αγίου» όρους, -βλέπε σκάνδαλο Βατοπεδίου- απ’ την εγκληματική πολιτική που υλοποιεί αυτός και η κυβέρνησή του.

Υπάρχει όμως μια διαφορά. Η αστική δικαιοσύνη τους, έβγαλε πεντακαθαρίδηδες του καλογέρους του «αγίου» όρους. Ο ελληνικός λαός όμως είναι δεδομένο ότι θα δικάσει σε πολιτικό «θάνατο» όλους αυτούς που μας οδηγούν στην εξαθλίωση. Και μεν οι καλόγεροι θα εξομολογηθούν και θα προσδοκούν τον «παράδεισο». Ο Σέλτας και οι περισσότεροι απ’ τους όμοιους του, θα μείνουν στα αζήτητα της πολιτικής ζωής.
Και η δικιά του δημόσια «εξομολόγηση», η χοντροκομμένη προσπάθεια του δηλαδή να μας «δουλέψει» δεν θα έχει καμιά ανταπόκριση

από: ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ |

Δεν υπάρχουν σχόλια: