Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Φασίστες, τα τσιράκια των αφεντικών

Την Κυριακή 19/03 υπήρξε κάλεσμα στη Θεσσαλονίκη από τον Ιερό Λόχο «ενάντια στην ισλαμοποίηση της Ελλάδας». Η εικόνα που υπήρχε από το πρωί (με σκοπό να δημιουργηθεί ένα κλίμα ασφάλειας για τη διεξαγωγή της συγκέντρωσης) ήταν η δημοσίευση φωτογραφιών που αποκαλύπτουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ποιον ρόλο είχε και έχει ο φασισμός στο αστικό σύστημα που δεν είναι άλλος από το να υπηρετεί το ίδιο το σύστημα και τα συμφέροντα του κεφαλαίου.
Στις φωτογραφίες, μέλη του Ιερού Λόχου κρατούσαν ανάποδα (!) το πανό της ΛΑΝΤΖΑ, εργατικής αγωνιστικής συσπείρωσης στον Επισιτισμό-Τουρισμό, με τίτλο «ΑΠΛΥΤΟΙ, ΣΑΣ ΨΑΧΝΑΜΕ». Οργή για κάθε «πατριώτη» που δουλεύει για την «πατρίδα» της εργοδοσίας και των μεγάλων επιχειρήσεων!
Σε μια βδομάδα με 3 εργάτες νεκρούς σε «ατυχήματα» το μόνο στήριγμα που βρήκαν οι εγκληματίες εργοδότες είναι οι φασίστες. Έπειτα από τον άδικο θάνατο του ντελιβερά στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση της ΛΑΝΤΖΑ στη Θεσσαλονίκη στις 16/3 στα mikel της Καμάρας, όπου και κρεμάστηκε το πανό μετά την κινητοποίηση. Αυτό το πανό πήραν 3 μέρες μετά οι θρασύδειλοι Ιερολοχίτες στοχοποιώντας την ΛΑΝΤΖΑ και μαζί με αυτήν κάθε εργατική συλλογικότητα που αντιστέκεται, κάθε εργατικό αγώνα ενάντια σε εργοδοσία-κυβέρνηση-ΕΕ. Δεν είναι τίποτα άλλο από τα μαντρόσκυλα των αφεντικών που οι εθνικιστικές τους φωνές προσπαθούν να δηλητηριάσουν την ταξική αλληλεγγύη και να ενοχοποιήσουν τους μετανάστες για τα προβλήματα της χώρας.Αυτή ήταν και η απάντηση που τους δόθηκε από μέρος του αντιφασιστικού κινήματος που δεν άφησε την διεξαγωγή της συγκέντρωσης του Ι.Λ.

Δεν μας τρομοκρατούν! Στον εργασιακό μεσαίωνα που βιώνουμε, που δεν είναι άλλος κι από αυτόν που γεννά τα εργατικά ατυχήματα, εμείς βλέπουμε απέναντί μας την κυβέρνηση, την ΕΕ, τα αφεντικά και όσους προσπαθούν να τους υπηρετήσουν.
ΟΥΤΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!


Λάντζα στον χώρο του επισιτισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια: