Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Οι δολοφόνοι ξαναγυρνούν στον τόπο του εγκλήματος

1,5 χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής ξαναχτυπούν ανήμερα των εκλογών στο Κερατσίνι.
Τα τάγματα εφόδου της Χ.Α., αφού πρώτα έσκισαν και κατέβασαν αντιφασιστικό πανό, έκαναν επιδρομή στο εκλογικό κέντρο που ήταν στο 5ο Δημοτικό Κερατσινίου και απαίτησαν να μην μοιράζεται εκλογικό υλικό στους πολίτες που προσέρχονταν για να ψηφίσουν.
Οι γνωστοί εγκληματίες δεν σταμάτησαν εκεί. Άρχισαν τους τραμπουκισμούς και τα χτυπήματα προς όλους τους παρευρισκόμενους τραυματίζοντας 5 από τους παρόντες. Επικεφαλής του τάγματος εφόδου της Χ.Α ήταν ο υποψήφιος βουλευτής Σαλούφας.

Η απάντηση του κόσμου που ήταν έξω ήταν αποφασιστική. Τους υποχρέωσαν σε φυγή. Οι Χρυσαυγίτες νεοναζί δε χωράνε στις γειτονιές μας, δε χωράνε στη γειτονιά του Π. Φύσσα.
Αντίθετα, η αστυνομία, η οποία είχε ισχυρές δυνάμεις εκεί (14 αστυνομικοί), αντί να τους συλλάβει, αρκέστηκε απλά στην έντεχνη φυγάδευσή τους με παρέμβαση των ΔΙΑΣ. Στη συνέχεια τα θύματα προσήλθαν αυτοβούλως στο Α.Τ. για κατάθεση μηνύσεων και επιχειρήθηκε να κρατηθούν και αυτοί για να περάσουν αυτόφωρο μαζί με τους θύτες Χρυσαυγίτες
Μετά από απαίτηση όλων, οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλαβαν 2 μόνο από τους 8 Χρυσαυγίτες που αποτελούσαν το τάγμα εφόδου.
Η απαίτηση του κινήματος, η απαίτηση της επόμενης μέρας είναι μία και μοναδική:
•Να διαλυθεί η εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής
•Να διαλυθούν τα ΜΑΤ-ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ
Η ανατροπή της πολιτικής ΕΕ-ΔΝΤ, αυτή που γεννά τον φασισμό, είναι η απάντηση της Αντικαπιταλιστικής Αριστερά, η απάντηση του οργανωμένου λαού!
Τοπική επιτροπή ΑΝΤΑΡΣΥΑ Β’ Πειραιά

Δεν υπάρχουν σχόλια: