Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Ο Ά. Χάγιος στο sbc με τον Β. Ταλαμάγκα (1)


Την Πέμπτη 14/1/2015, στην εκπομπή του δημοσιογράφου Βασίλη Ταλαμάγκα «Πολιτικοί και Οικονομία», στο κανάλι sbc, παρευρέθηκε ο Άγγελος Χάγιος,υποψήφιος στην Α΄ Αθήνας με το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ – ΜΑΡΣ. Μια ενδιαφέρουσα πολιτική συζήτηση για τις τρέχουσες εξελίξεις, την αριστερά και τις εκλογές. 

Ο Α. Χάγιος, αναφερόμενος στα διλήμματα των εκλογών ανέφερε: "Ο κόσμος ζητάει να φύγουν. Τα μηνύματα είναι παντού τα ίδια: Σαμαράς και Βενιζέλος έχουν ήδη φύγει. Δεν υπάρχει περίπτωση μετεκλογικά να σχηματισθεί κυβέρνηση με τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο (εκτός εάν τον τελευταίο τον μαζέψει ο ΣΥΡΙΖΑ)
Στις 26 του Γενάρη όμως θα είναι εδώ η ΕΕ, το ασφυκτικό πλαίσιο των ευρωσυνθηκών, τα παλιά μνημόνια, η προοπτική των νέων μνημονίων, η φτώχεια, η ανεργία, η εκμετάλλευση, η άγρια εκμετάλλευση και το σκότωμα της ελπίδας των νέων, το άδικο και δυσθεώρητο χρέος, οι μεγάλοι πολυεθνικοί όμιλοι, η ελληνική ολιγαρχία, οι νταβατζήδες των ΜΜΕ, η καταστολή των ΜΑΤ – Δέλτα – ΔΙΑΣ, το ΝΑΤΟ, οι πόλεμοι κλπ.
Αυτά ορίζουν την ζωή μας και αλλάζουν κυβερνητικούς διαχειριστές σαν τα πουκάμισα. 
Αυτοί πώς θα φύγουν;
Πάντως όχι με τον ΣΥΡΙΖΑ που έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να τα σπάσει με αυτούς – θα μείνει εντός πλαισίου.
Αυτά θα φύγουν με οργανωμένο – μαχόμενο λαό, με εργατική – λαϊκή ανταρσία.
Σε αυτό θα συμβάλλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και η συνεργασία με ΜΑΡΣ με όλες τους τις δυνάμεις. Γι” αυτό πρέπει να είναι ισχυρά στις 25 Γενάρη."

Δεν υπάρχουν σχόλια: