Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

ΣΕΕΝ « Εργατική Αλληλεγγύη»: ΝΑ ΓΙΝΕΙ «ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ»



ΝΑ ΓΙΝΕΙ «ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ»
Το ΣΕΕΝ « Εργατική Αλληλεγγύη» χαιρετίζει τον πανεργατικό -πανλαικό αγώνα των Γάλλων, που αγωνίζονται ενάντια στην σφαγή των εργατικών , δημοκρατικών δικαιωμάτων και στην εξαθλίωση του εργαζόμενου λαού που επιβάλουν Ε.Ε των Μέρκελ -Ολάντ σε όλη την Ευρώπη, για χάρη των τραπεζιτών και του μεγάλου κεφαλαίου.
Στην χώρα μας αυτήν την σφαγή ήδη την ζούμε.
Καμία αναμονή, όχι στην ηττοπάθεια και στην απελπισία.

Aυτά που χρεοκόπησαν είναι οι ψεύτικες ελπίδες και οι αυταπάτες που έσπειραν οι ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Όπως και οι μονόδρομοι στο σκοτάδι και στο γκρεμό της Ε.Ε που μας υποδείκνυαν και μας υποδεικνύουν τα υπόλοιπα μνημονιακά κόμματα. Χρεοκόπησε ο εργοδοτικός -κυβερνητικός συνδικαλισμός αλλά και η κομματικοκεντρική συνδικαλιστική γραφειοκρατεία που στην εποχή της ποιο άγριας επίθεσης του κεφαλαίου προτείνει και προκηρύττει απεργίες με ραντεβού και ημερομηνία λήξης σε κάθε κλάδο ξεχωριστά. Δεν χρεοκόπησαν οι αγώνες των εργαζομένων.
Οι Γάλλοι συνάδελφοι, μας δείχνουν τον δρόμο.
Η καλύτερη και ποιο έμπρακτη συμπαράσταση των Γάλλων απεργών και ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα και στον κίνδυνο φασιστοποίησης της Ευρώπης είναι η άμεση ταξική ανασυγκρότηση του εργατικού – συνδικαλιστικού κινήματος και στην χώρα μας, που θα ενώνει και δεν θα χωρίζει, που θα εμπνέει και δεν θα αποκομίζει όλη την εργατική τάξη, που θα είναι ικανό να καταφέρει καίρια χτυπήματα στούς αντίπαλους και θα παίρνει μικρές και μεγάλες νίκες για να μπορεί να παίρνει ανάσες και να αγωνίζεται μέχρι την τελική νίκη.
Πανεργατικός – πανλαικός ξεσηκωμός τώρα !!!
απεργίες, διαδηλώσεις , καταλήψεις παντού !!!
ΠΑΡΙΣΙ, ΒΡΥΞΕΛΕΣ, ΜΑΔΡΙΤΗ, ΑΘΗΝΑ, ΛΙΣΑΒΟΝΑ
ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΏΝΑ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: