Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ

ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΕΙΣ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΒΟΥΡΜΠΙΑΝΗΣ ΚΟΝΙΤΣΗΣ
Γνωρίζεται ότι την 27η Αυγούστου 2017, ημέρα Κυριακή και ώρα 09:30 π.μ., εις τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Βούρμπιανης Κονίτσης θα τελεσθεί ο εορτασμός με Αρχιερατικό Μνημόσυνο προς ανάπαυση των ψυχών των θυσιασθέντων υπέρ της ασφάλειας και ελευθερίας της Πατρίδας Ελλάδος στο Γράμμο των Αξκών - Οπλιτών των Ε.Δ. - Χωροφυλάκων - Μ.Α.Υ και Πολιτών, την περίοδο των επιχειρήσεων 1946-1949.
Αυτό είναι το κάλεσμα που οι Αντιδραστικές, Συντηρητικές και Φιλοναζιστικές Ενώσεις Αποστράτων Αξιωματικών καλούσαν στη Γιορτή του Μίσους. Με τη χρηματοδότηση της ΕΑΑΣ, που εποπτεύεται από την κυβέρνηση, μετακινούνται προς τους χώρους των τελετών νοσταλγοί του φασισμού - ναζισμού, απόστρατοι και άλλοι!

Για μια ακόμη χρονιά οι γνωστοί ακραίοι κύκλοι των Ενόπλων Δυνάμεων, οι θιασώτες του εθνικισμού, του μιλιταρισμού και της μισαλλοδοξίας, που επιβάλλουν τον κομματικό έλεγχο, την χειραγώγηση και την εξάρτηση του μόνιμου προσωπικού, σπέρνουν το εθνικιστικό μίσος και καλλιεργούν κλίμα εμφυλίου, διεκδικώντας να πάρουν ρεβάνς. Αγαστή συνεργασία συναντούν στο ναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής.
Βλέπεις, αυτοί που έλειψαν από την Λαϊκή Αντίσταση στην Κατοχή, οι συνεργάτες των φασιστών κατακτητών, οι γερμανοντυμένοι σφαγείς αθώων αμάχων στις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις των κατοχικών δυνάμεων, ντύθηκαν εθνικόφρονες, πληρώθηκαν και "βάρεσαν προσοχή" σε Βασιλιά, Άγγλους και Αμερικάνους ιμπεριαλιστές για να ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ τα απελευθερωτικά οράματα του αγωνιζόμενου λαού, να επιβάλλουν το Νόμο και την Τάξη των κουκουλοφόρων καταδοτών-των μαυραγοριτών-των πρακτόρων-των επιχειρηματιών που δούλεψαν με τους ΝΑΖΙ και του Ψυχρού Πολέμου.
Θα έλεγε κανείς ότι μας γυρνούν στο παρελθόν.
Όχι στο παρόν και μέλλον της άγριας ταξικής κυβερνητικής πολιτικής και των Μνημονίων Ε.Ε.-ΔΝΤ μας αλυσοδένουν.
Βλέπεις αυτοί, συνεργάτες των Υπουργών Εθνικής Άμυνας των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗΜΑΡ, αλλά και των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είναι οι ίδιοι που πρωτοστατούν στις Γιορτές Μίσους, στην Στρατιωτικοποίηση του λαού μας, στην επιβολή των Δογμάτων Άμυνας-Ασφάλειας που θεωρούν τον εργαζόμενο λαό Ασύμμετρη Απειλή και προβλέπουν την επέμβαση του Στρατού ως Δύναμη Καταστολής Πλήθους.
Αυτό απαιτεί ο σύγχρονος Κοινοβουλευτικός Ολοκληρωτισμός.
Είναι οι ίδιοι που χειροκροτούν τις νέες Μεγάλες Ιδέες του αστικού κόσμου για κυριαρχία στην Ανατολική Μεσόγειο και ονειρεύονται πετρέλαια και φυσικό αέριο.
Για αυτό συνεργάζονται με το κράτος του Ισραήλ και τους δικτάτορες της Αιγύπτου, μετατρέπουν τη χώρα στο μεγαλύτερο ιμπεριαλιστικό ορμητήριο των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.
ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΕΧΟΥΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ
Για τον κόσμο της εργασίας η ανατροπή της αντεργατικής πολιτικής, των Μνημονίων, του Ολοκληρωτισμού και των Πολεμικών τυχοδιωκτισμών είναι μονόδρομος.
Η επαναστατική διεκδίκηση ενός παρόντος και μέλλοντος αξιοπρέπειας, χωρίς εκμετάλλευση και καταπίεση φαντάζει πιο αναγκαία από ποτέ.
 ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: