Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

Ο Κώστας Ασαλουμίδης για τη θετική απόφαση της ΔΕΗ σε αίτημα του ΣΕΕΝ "Εργατική Αλληλεγγύη" -"Ισότητα στη ζωή και στο Θάνατο"

ΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ήταν η επικεφαλίδα της επιστολής του Συνδικάτου Εργαζομένων στην Ενέργεια "Εργατική Αλληλεγγύη" απαιτώντας να εφαρμοστεί και στους εργολαβικούς και έκτακτους εργαζόμενους ότι ισχύει και στους τακτικούς. Δηλαδή πρόσληψη συγγενικού προσώπου εργαζόμενου που χάνει τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα σε εργασίες που γίνονται για λογαριασμό της ΔΕΗ. Μέχρι χθες δε βγήκε να στηρίξει αυτό το αίτημα κανένα πρωτοβάθμιο ή δευτεροβάθμιο συνδικάτο παρότι η επιστολή τους είχε κοινοποιηθεί από το ΣΕΕΝ "Εργατική Αλληλεγγύη"  Σήμερα που πάρθηκε θετική απόφαση όλοι βγαίνουν με θριαμβευτικές ανακοινώσεις αλλά "ξεχνούν" να αναφέρουν ότι το ΔΣ της ΔΕΗ συζήτησε πάνω σε μια επιστολή πρόταση του ΣΕΕΝ "Εργατική Αλληλεγγύη". Γιατί "η Νίκη έχει πολλούς πατέρες η ήττα είναι ορφανή"

Σ.Π

Το ρεπορτάζ από το:www.kozani.tv

"Ναι" της ΔΕΗ σε προσλήψεις - αποζημιώσεις συγγενών θυμάτων εργατικών δυστυχημάτων σε εργολαβίες. Θετικές οι αντιδράσεις των συνδικάτων (video) 

 Την πρόσληψη συγγενικού προσώπου θύματος εργατικού δυστυχήματος εργαζόμενου σε εργολαβία της ΔΕΗ αποφάσισε η Επιχείρηση ανάβοντας το πράσινο φως στο αρμόδιο Υπουργείο να προχωρήσει τις διαδικασίες και να θεσμοθετήσει το παραπάνω αίτημα συνδικάτων της περιοχής. Οι πρώτες αντιδράσεις στην απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΗ είναι θετικές από τους συνδικαλιστές.

Ολόκληρη η επιστολή του συνδικάτου εδώ: Θετική απόφαση του ΔΣ της ΔΕΗ για πρόσληψη μέλους της οικογένειας θανόντος σε εργατικό δυστύχημα εργολαβικού εργαζόμενου

Δεν υπάρχουν σχόλια: