Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Ο ''λαγός της ΔΕΗ'' Προαναγγέλει αποκοπές ρεύματος

Αυτός είναι ο δημοσιογράφος Νίκος Υποφάντης η ''λαγός της ΔΕΗ'' 


Βασιλης Πολυχρονης

Σύμφωνα με τον...λαγό της ΔΕΗ,κατά κόσμον κονδυλοφόρο Ν.Υποφάντη,η επιχείρηση ανακάλυψε πως έχουν παρεισφρήσει παράτυπα στους χρήστες του κοινωνικού τιμολογίου 1200 πελάτες της.

Μάλιστα αναφέρθηκαν τα...εξής 2 παραδείγματα ενός επιχειρηματία από την Κηφισιά κι ενός πρώην εφοπλιστή από την Καστέλα (αν θυμάμαι καλά),παραδείγματα...που είχαν αναφερθεί και πριν 2 μήνες όταν ξεκίνησε ένα ανελέητο πογκρόμ εναντίον χρηστών του ΚΟΤ της ΔΕΗ με αποκοπές ρεύματος από την κολώνα.


Μάλιστα.Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός πως οι χρήστες του ΚΟΤ ανέρχονται σε 700.000 το να υπάρχουν 1200 παράτυποι χρήστες δεν είναι τρομερό ποσοστό (λίγο παραπάνω από 1% του συνολικού αριθμού),όμως φαίνεται (κι εδώ δίνεται η...ευγενική συνδρομή από τον Υποφάντη) πως η ΔΕΗ ετοιμάζεται για το 2ο στάδιο του πογκρόμ στους χρήστες του ΚΟΤ. 

Μη ξεχνάμε πως η επιχείρηση πρέπει να μειώσει τους πελάτες της κατά τουλάχιστον 500.000 μέσα στο 2018 και τους χρήστες ΚΟΤ από τις 700.000 στις 350.000! Άρα καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει με το...κοινωνικό πρόσωπο της ΔΕΗ!

Υ.Γ. Είναι ικανοί για το κέρδος να αφήσουν κόσμο να πεθάνει από το κρύο!
#ξεφτίλες

από: Άνεμος Ανατροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια: