Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ για την εγκετάσταση αιολικών σε περιοχές Natura

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Για το σεμινάριο του ΥΠΕΝ σχετικά με αιολικούς σταθμούς μέσα σε περιοχές Natura.
 
Δημοσιεύουμε τη συλλογική διαμαρτυρία προς ΥΠΕΝ για την διοργάνωση ενός προκατασκευασμένου σεμιναρίου με τελικό σκοπό την ευκολότερη διείσδυση αιολικών σταθμών μέσα σε προστατευόμενες περιοχές Νatura, από ομάδες,άτομα, φορείς από όλες τις περιοχές με πρόβλημα Αιολικών Σταθμών ή και όχι.
Αγωνιζόμαστε για να ακυρωθούν όλα τα σχέδια εγκατάστασης αιολικών σταθμών στην Ελλάδα για πολλούς λόγους, αλλά κύρια επειδή δεν προσφέρουν τίποτα στη λύση του ενεργειακού προβλήματος στη χώρα μας, αφού το ρεύμα που παράγουν είναι " στοχαστικό" και έτσι δεν καταργείται κανένα συμβατικό εργοστάσιο σταθερής παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος.

Δεν ξέρω αν το ΥΠΕΝ και η Κυβέρνηση δώσουν την πρέπουσα σημασία όχι τόσο στο γεγονός της αντίδρασης προς την διοργάνωση αυτού του σεμιναρίου, αλλά στο γεγονός ότι πρώτη φορά υπήρξε συντονισμός κοινής δράσης με μεγάλη ταχύτητα από διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Διότι θα πρέπει να λάβουν υπόψιν ότι αυτό που έγινε δείχνει την κοινή αγανάκτηση και θέληση να ενώσουν όλοι τις φωνές τους για να σωθεί ότι πράσινο και ζωντανό, ότι όμορφο και απείραχτο έχει απομείνει σε αυτή τη χώρα.
Η επιστολή με τα συνημμένα της, εστάλη ηλεκτρονικά στους αποδέκτες όπως αναφέρονται μέσα στην επιστολή, στις 28/11/2017.
Πανελλήνια Συντονιστική Ομάδα Διαμαρτυρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: