Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017

Πρώτη δικαίωση των εργαζομένων στα market in

Οι εργαζόμενοι της πρώην «Καρυπίδης» μετά τον τρίμηνο αγώνα τους και μετά τα τελευταία γεγονότα στο MARKET IN ,βλέπουν την επιμονή τους να δικαιώνεται, αφού επιστρέφουν στην δουλειά τους με την προσωρινή απόφαση και του δικαστηρίου.
Στις σημερινές συνθήκες αποτελεί μια σημαντική νίκη του εργατικού κινήματος, ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία. Απέδειξε πως οι ταξικοί ενωτικοί αγώνες μπορούν να νικούν.
Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Μετά τα τελευταία γεγονότα στο super market MARKET IN , τον τρίμηνο αγώνα που έδωσαν οι εργαζόμενοι του πρώην ΚΑΡΥΠΙΔΗ με το Σωματείο τους και το Εργατικό Κέντρο, για δουλειά με δικαιώματα και αξιοπρέπεια ,η πίεση που ασκήθηκε και η επιμονή τους είχαν αποτέλεσμα. Από αύριο επιστρέφουν στην δουλειά τους με την προσωρινή απόφαση και του δικαστηρίου. Η νίκη αυτών των εργαζομένων βγάζει συμπεράσματα για όλους μας ότι κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος. Η μάχη που έδωσαν με το ταξικό Σωματείο τους και την συμπαράσταση των εργαζομένων όλων των κλάδων δεν πήγε χαμένη..
Κανένας εργαζόμενος μόνος, μέσα από τον συλλογικό αγώνα μέσα από το Σωματείο μας θα κερδίζουμε μικρές και μεγάλες μάχες. Εμείς έχουμε τη δύναμη αρκεί να το καταλάβουμε.
Συνεχίζουμε δυναμώνουμε το Σωματείο μας, παλεύουμε για ζωή με δικαιώματα σύμφωνα με τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: