Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Εκδήλωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ στα Γρεβενά



Η εκλογική συνεργασία ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.- Ε.Ε.Κ. κι ανένταχτων αριστερών αγωνιστών/στριων, θα πραγματοποιήσει Το Σάββατο 12Σεπτέμβρη στις 12:30 π.μ. στο αίθριο του CAFÉ 535 στα Γρεβενά , προεκλογική συγκέντρωση- εκδήλωση με ομιλητή τον Αντώνη Δραγανίγο, μέλος της Κ.Σ.Ε. της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. 

Καλούμε στην ανοιχτή εκδήλωση τους εργαζόμενους, τον κόσμο της επισφάλειας και της ανεργίας, τους νέους, τον κόσμο της αγροτιάς που ωθείται στην καταστροφή, όλες και όλους που μαζί πορευτήκαμε στο δρόμο του αγώνα κατά των μνημονίων και της βάρβαρης πολιτικής ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ και κυβερνήσεων, που μαζί δώσαμε τη νικηφόρα μάχη του περήφανου ταξικού, νεανικού, εργατικού και λαϊκού ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, να συμμετέχουν και να συζητήσουμε την πολιτική πρόταση της συμμαχίας ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.- Ε.Ε.Κ.- ανένταχτων αριστερών για την εκλογική μάχη και την επόμενη μέρα που έρχεται.
Γιατί υπάρχει άλλος δρόμος πέρα της μνημονιακής βαρβαρότητας, της φτώχειας, της ανεργίας, της διαρκούς επιτροπείας, του ρατσισμού και των πολέμων.
Υπάρχει ο δρόμος της ρήξης με ΕΕ-ΔΝΤ και τον καπιταλιστικό μονόδρομο. Ο δρόμος των εργαζομένων, της νεολαίας, της φτωχολογιάς!
Ο δρόμος των κινημάτων, της ενότητας, της μάχης, της αντικαπιταλιστικής διεξόδου και προοπτικής!
Ψηφίζουμε ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.- E.E.K.- ανένταχτοι αριστεροί/ες αγωνιστές/ στριες


Δεν υπάρχουν σχόλια: