Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Για να πάνε τα πράγματα αλλιώς, συζητάμε και παρεμβαίνουμε

Ανοιχτό κάλεσμα
Οι εκλογές τέλειωσαν, άλλο ένα επεισόδιο στη συγκλονιστική και αντιφατική πορεία της κοινωνικής σύγκρουσης. Το αρνητικό αποτέλεσμα των εκλογών και ο συσχετισμός που διαμορφώνει καθιστά επιτακτική την ανασυγκρότηση του κινήματος και της αντικαπιταλιστικής αριστεράς, πιο επιτακτική την ανάγκη του κοινωνικού και πολιτικού μετώπου για την αντεπίθεση.
Εκτιμούμε ότι υπάρχει άμεση ανάγκη να πάνε αλλιώς τα πράγματα στην αριστερά και στην κοινωνία, ότι τα υπάρχοντα σχήματα από μόνα τους δεν απαντούν στις σημερινές ανάγκες αλλά και ότι μια δυνατή, ανασυγκροτημένη ΑΝΤΑΡΣΥΑ που θα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα ευρύτερο μέτωπο της αριστεράς είναι απαραίτητος όρος για την αντεπίθεση του κινήματος.

Με τις σκέψεις αυτές, που πιστεύουμε πως συναντώνται με τον προβληματισμό μεγάλου αριθμού αγωνιστών/στριών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά και συνολικά της αριστεράς, καλούμε τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που έχουν αντίστοιχες αναζητήσεις σε συνάντηση-συζήτηση την Παρασκευή 25/9 στα γραφεία της Ταξικής Κίνησης (Σολωμού 13, Εξάρχεια, 4ος όροφος) στις 7μμ. εν όψει και της επερχόμενης συνδιάσκεψης.
Θεωρούμε αυτή την κίνηση φυσική συνέχεια της προσπάθειας για να γίνει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ των μελών, της παρέμβασης με το κείμενο «Με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ της ελπίδας», της πρότασης που καταθέσαμε στο ΠΣΟ της 30/8. Μπροστά στη συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τη μεγάλη συζήτηση που έχει ήδη ανοίξει στην ανατρεπτική αριστερά, τις μεγάλες κινηματικές προκλήσεις η απάντηση είναι πάντα ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
Ενωτική Πρωτοβουλία Παρέμβασης και Διαλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια: