Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Γιατί δεν επισκευάζεται ο εκσκαφέας Ε3 του Ορυχείου Νότιου Πεδίου


 
 Σχόλιο από:

 Ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι ένας τεράστιος ηλεκτροκίνητος εκσκαφές, ο Ε3 του Ορυχείου Νοτίου Πεδίου παραμένει ανενεργός εδώ και 5 μήνες από το ατύχημα που έγινε στις 3/3/2017 και προκλήθηκε από μεγάλη κατολίσθηση του πρανούς.

Από όσα καταφέραμε να πληροφορηθούμε, οι εργασίες επισκευής του εκσκαφέα δεν έχουν προχωρήσει με αποτέλεσμα να βρίσκεται τόσο καιρό εκτός λειτουργίας εξοπλισμός εκατομμυρίων ευρώ που πληρώθηκε από το υστέρημα του Ελληνικού λαού.
Οι εργαζόμενοι μαζί με τα ερωτηματικά εκφράζουν το φόβο ότι και αυτό εντάσσεται στη γενικότερη απαξίωση και αποσκοπεί στο οριστικό κλείσιμο των ορυχείων και τη διάλυση της μεγαλύτερης πρώην δημόσιας επιχείρησης της Χώρας.
 
Θυμίζουμε ότι:
"Ξημερώματα Παρασκευής 3/3/17, στη νυχτερινή βάρδια του νοτίου πεδίου και συγκεκριμένα στην τομή του Ε3 αποκολλήθηκε το πρανή με συνέπεια να παρασύρει τον εκσκαφέα και να τον κόψει στα δυο κυριολεκτικά τραυματίζοντας σοβαρά τον εργαζόμενο χειριστή που εργαζόταν εκεί . Ευτυχώς αποφευχθήκαν τα χειρότερα για τον εργαζόμενο ."




 Η ανακοίνωση  του ΣΕΕΝ "Εργατική Αλληλεγγύη":ΘΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΗ ! ΝΑ ΜΗ ΘΑΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: