Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Ο Στρατός των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ απορρίπτει Υποψήφιους Έφεδρους Αξιωματικούς γιατί είναι Άθεοι!

Στο ΚΕΝ Θήβας απορρίπτουν ΥΕΑ γιατί έχει δηλώσει άθεος!
Αυτός είναι ο στρατός του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ!
 Η διατήρηση του στρατού σαν έναν πειθήνιο στο αστικό σύστημα και εχθρικό για τον λαό μας μηχανισμό που θα βασίζεται στον εθνικισμό και στο τρίπτυχο ΠΑΤΡΙΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ δεν αποτελεί είδηση. 
Για την ακρίβεια αποτελεί νόμο του κράτους που απαγορεύει την κατάταξη στους ΥΕΑ οποιουδήποτε δεν είναι χριστιανός!
Δεν είναι η πρώτη φορά που οι άθεοι στοχοποιούνται.
Είναι γνωστός ο φόβος να δηλώσει κάποιος φαντάρος ότι είναι άθεος, να ορκιστεί πολιτικά. Είναι γνωστό ότι πολλές φορές αυτοί που δεν συμμετέχουν σε εκκλησιαστικές λειτουργίες στέλνονται ως τιμωρία σε αγγαρείες. Ακόμα πιο δύσκολες είναι οι συνθήκες για τους μουσουλμάνους συναδέλφους που έχουν απέναντί τους και τους εθνικιστές αξιωματικούς όπως πολλές φορές έχει καταγγελθεί μέσα από το Δίκτυο Σπάρτακος.
Με αφορμή περιστατικό στην Θήβα όπου φαντάρος απορρίφθηκε από ΥΕΑ λόγω της ιδιότητάς του ως άθεος αναδημοσιεύουμε τα κριτήρια  για να χαρακτηριστείς Υποψήφιος Έφεδρος Αξιωματικός όπως τα βρήκαμε από το site ellinikos-stratos:
Για να χαρακτηριστείς ΥΕΑ πρέπει υποχρεωτικά:
·         Να είσαι απόφοιτος Λυκείου και άνω
·         Να έχεις κριθεί ικανός πρώτης κατηγορίας ή δευτέρας κατηγορίας, εφόσον όμως είσαι πτυχιούχος ΑEΙ ή ΤΕΙ και η πάθηση σου δεν σε εμποδίζει στην άσκηση των καθηκόντων για τα οποία προορίζεσαι (δεν κατατάσσεσαι στο Πεζικό - Τεθωρακισμένα - Πυροβολικό - Ειδικές Δυνάμεις)
·         Να έχεις ανάστημα 1.65μ και άνω
·         Να έχεις Λευκό Ποινικό Μητρώο
·         Να είσαι υπόχρεος ολοκλήρου θητείας
·         Να μην ανήκεις σε θρησκευτική αίρεση

Στον στρατό του σύγχρονου καπιταλισμού έχει θέση μόνο αυτός που βλέπει τον εαυτό του σαν κατώτερο ον από τους ανωτέρους στην ιεραρχία, τους υπουργούς και την κυρίαρχη τάξη. 
Η θρησκεία αποτελούσε πάντα αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της ιδεολογίας. 
Πόσο μάλλον η καθυπόταξη του άθεου που πρέπει να «βαφτιστεί» χριστιανός, η αποπομπή οποιουδήποτε δεν είναι χριστιανός Ορθόδοξος και ανήκει σε αίρεση.
Εξάλλου οι Παρελάσεις του Καμμένου και του Βίτσα τονίζουν και καλλιεργούν το αντιδραστικό τρίπτυχο Στρατός-Λαος-Ορθοδοξία!
Με μια κυβέρνηση που βουτά στον Μεσαίωνα με "Τίμιες Ζώνες και Εικόνες" από το Άγιο όρος, δίνοντας ολοένα πιο έντονα χαρακτηριστικά "Πολέμου Πολιτισμών" στον Στρατό της, επικοινωνώντας ιδεολογικά με τα πιο άθλια γεράκια του Μπους και του ολοκληρωτικού καπιταλισμού!
Εμείς είμαστε ενάντια στο θεσμό των ΥΕΑ και στη λογική Φαντάροι να Διατάζουν και να Τρέχουν Φαντάρους. Να εξαρτούν την δικά τους καλοπέραση στο πως θα χώσουν τους στρατιώτες. Δεν θεωρούμε τους ΥΕΑ συναδέλφους.
Καλούμε την νεολαία να ΜΗΝ πηγαίνει  σε οποιοδήποτε σώμα που σαν στόχο έχει την πολεμική εμπλοκή στα σύνορα ή στο εσωτερικό. Να μην στραφούν οι νέοι απέναντι στον διπλανό τους. Το χαρτζιλίκι που μοιράζουν ως αντάλλαγμα είναι τυράκι για την εκμετάλλευση και καθυπόταξη που έχουν ως στόχο να επιβάλλουν.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΓΡΑΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΗ

ΟΥΤΕ ΥΕΑ ΟΥΤΕ ΟΒΑ!

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΗΠΑ-ΕΕ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια: