Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017

Δεν φυλάμε εμείς τους Φονιάδες των λαών του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ: 156 Α/Κ ΜΜΠ Στρατόπεδο ΑΝΧΗ (ΠΒ) Γιαννούλη

Όπως είχαμε ενημερώσει τον λαό μας, κλιμακώνονται καθημερινά οι αντιδράσεις μέσα και έξω από τον στρατό ενάντια στην πολεμική ταύτιση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.
ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ !

ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Ιδιαίτερα μέσα στον Στρατό, οι φαντάροι παίρνουν θέση. 
Μετά την αρχική επιστολή καταγγελίας από το 644 Μ/Κ ΤΠ http://diktiospartakos.blogspot.gr, οι συνάδελφοι φαντάροι από το 156 Α/Κ ΜΜΠ - Αλεξανδρούπολη παίρνουν και αυτοί θέση!
Λένε το δικό του ΟΧΙ στο ΝΑΤΟ και στην κυβέρνηση του πολέμου και της βάρβαρης αντεργατικής επίθεσης. 

Ενάντια στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που ακολουθώντας την άθλια μεθόδευση και των προηγούμενων διαχειριστών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, μιλά με τα μεγάλα εθνικιστικά λόγια και μας επιβάλλει την Υποχρεωτική Στράτευση στο όνομα "της άμυνας, της προάσπισης των συνόρων και της εδαφικής ακεραιότητας", για να μας εκμεταλλευτεί οικονομικά και εργασιακά, να μας έχει αναλώσιμους στον ελληνοτουρκικό ιμπεριαλιστικό ανταγωνισμό για τον έλεγχο του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου, να μας κάνει κυνηγούς των προσφύγων και Απεργοσπάστες των εργατικών αγώνων.

Σε έναν ελληνικό στρατό που βρίσκεται σε 15 χώρες στο εξωτερικό, που συμμετέχει στην Κατοχή λαών και στους βομβαρδισμούς Αμάχων, επιβάλλοντας τα δόγματα Πολέμου Καταστολής από τα Βαλκάνια εως τη Μέση Ανατολή Και την Αφρική.

Ο Ελληνικός Στρατός είναι το ΝΑΤΟ. Πολεμά και Δολοφονεί. Είναι Συνυπεύθυνος-Συνένοχος στα ιμπεριαλιστικά εγκλήματα. Έτσι απαιτούν τα συμφέροντα που εξυπηρετεί, τα συμβόλαια και τα κέρδη του Κόκκαλη, του Λάτση, του Βαρδινογιάννη, όλων των αδίστακτων Ελλήνων επιχειρηματιών! 

Είναι αντιδράσεις που πρόκειται να κλιμακωθούν.

Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλούμε τους συναδέλφους Φαντάρους και το σύνολο του προσωπικού ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ να προσφέρουν οποιαδήποτε υπηρεσία στο ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ.

Επιτροπές Φαντάρων Έβρου και ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ στο 156 Α/Κ ΜΜΠ - Αλεξανδρούπολη

Καμία εμπλοκή του Ελληνικού Στρατού, να κλείσει τώρα η βάση

Σε επιστολή διαμαρτυρίας τους, στρατιώτες του 156 Α/Κ ΜΜΠ - Αλεξανδρούπολης  αναφέρουν:

«Εμείς, στρατιώτες του 156 Α/Κ ΜΜΠ - Αλεξανδρούπολης ενημερώνουμε τον εργαζόμενο λαό μας ότι εδώ και λίγες μέρες η στρατιωτική θητεία μας επιχειρείται να ταυτιστεί με το ΝΑΤΟ και τους πιο βρώμικους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς.  Το λιμάνι της πόλης έχει μετατραπεί σε NATOική βάση που περιλαμβάνει σταθμό αποσυναρμολόγησης, αποθήκευσης και μεταφοράς πολεμικών ελικοπτέρων.
Ήδη η διοίκηση της μονάδας, εφαρμόζοντας την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και του ΥΠΕΘΑ μας ενημερώνει ότι θα κληθούμε να αναλάβουμε τη φύλαξη της Νατοϊκής βάσης και φυσικά κάθε άλλη εξυπηρέτηση για τα ΝΑΤΟικά σχεδία. 
Ουσιαστικά δηλαδή επιχειρούν να μας ταυτίσουν, να μας κάνουν συμμέτοχους-συνένοχους με τους πολέμους και τις "Ανθρωπιστικές επεμβάσεις" τους, που καταστρέφουν και Δολοφονούν λαούς, δημιουργώντας τα ποτάμια της προσφυγιάς και της απελπισίας.
Εμείς δηλαδή που ήρθαμε υποχρεωτικά στον στρατό τους, για να μας εκμεταλλευτούν με τον πιο ακραίο τρόπο οικονομικά και εργασιακά, πρέπει να εφαρμόσουμε τα δόγματα Πολέμου-Καταστολής της κυβέρνησης, του ΝΑΤΟ και του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, να στρέψουμε το όπλο ενάντια στον εσωτερικό εχθρό, τους εργαζόμενους γονείς και φίλους μας, τους πρόσφυγες και τους μειονοτικούς πληθυσμούς, να υποστηρίξουμε ένοπλα τα ιμπεριαλιστικά τους σχέδια, να είμαστε οι Αναλώσιμοι του ελληνοτουρκικού ανταγωνισμού για τον έλεγχο Αιγαίου και Ανατολικής Μεσογείου, για την ΑΟΖ και τα πετρέλαια τους.
Να γίνουμε εμείς, οι στρατιώτες, όργανα στους Νατοϊκούς Φονιάδες που διέλυσαν τη Γιουγκοσλαβία, το Αφγανιστάν, τη Συρία, τη Λιβύη, που δολοφόνησαν εκατοντάδες χιλιάδες αμάχους για να αρπάξουν Συμβόλαια Ανοικοδόμησης και Ενεργειακούς πόρους, για να κατοχυρώσουν ζώνες επιρροής και αγωγούς ενάργειας.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προκειμένου να εξυπηρετήσει την προνομιακή της σχέση με τις ΗΠΑ όπως απαιτούν τα συμφέροντα των Ελλήνων εφοπλιστών-κατασκευαστών-βιομηχάνων του ολέθρου μετατρέπει την χώρα σε ένα τεράστιο πολεμικό ορμητήριο των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ, με τις βάσεις της Σούδας, της Ανδραβίδας, του Ακτίου, της Λάρισας, τώρα και το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΚΑΘΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. 
ΔΕ ΘΑ ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
Απαιτούμε καμία εμπλοκή των στρατιωτών και συνολικά του Ελληνικού Στρατού για τη φύλαξη της βάσης. 
Να κλείσει τώρα η βάση στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και όλες οι ξένες στρατιωτικές εγκαταστάσεις.
Έξω το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο και τα Βαλκάνια.
Να διαλυθούν ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΣ
Να ανατραπούν οι Άξονες του Πολέμου μεταξύ Ελλάδας-Ισραήλ-Αιγύπτου-Κύπρου.
Να επιστρέψουν όλα τα στρατεύματα από το εξωτερικό.
Ούτε ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς και Μισθοφόρους Στρατιώτες.
ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!»
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ Ελληνική Ολιγαρχία-ΝΑΤΟ-ΕΕ
Κίνημα Μαζικό, Μέσα και Έξω από τον στρατό ενάντια στην κυβέρνηση της αντεργατικής λαίλαπας και των Μνημονίων, των πολεμικών τυχοδιωκτισμών.
Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ 
Επιτροπές Φαντάρων Έβρου
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ 
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Τηλ. Επικ. 6932 955437 

Δεν υπάρχουν σχόλια: