Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Συνάντηση ΑΝΤΑΡΣΥΑ με την Ομοσπονδία εργαζόμενων της ΕΥΔΑΠ (ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ)

 
Αντιπροσωπεία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ  συναντήθηκε την Κυριακή 25.09 με την Ομοσπονδία εργαζόμενων της ΕΥΔΑΠ (ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ) και δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση της στον αγώνα που ξεκινούν οι εργαζόμενοι για την απόσυρση του νομοσχεδίου που ιδιωτικοποιεί το νερό και άλλα δημόσια αγαθά.
 
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ προχωρά, με νομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή την Παρασκευή και ψηφίζεται την Τρίτη (!), στην ιδιωτικοποίηση του νερού μέσω της ένταξης της ΕΥΔΑΠ στον ΕΔΗΣ, ικανοποιώντας ένα ακόμα αίτημα των δανειστών για να κλείσουν την πρώτη αξιολόγηση. 
 
Η ιδιωτικοποίηση του νερού (και των υπόλοιπων δημόσιων υπηρεσιών και αγαθών) θα οδηγήσει σε εκτίναξη των τιμολογίων και χειροτέρευση της ποιότητας του νερού που πίνουμε,  γιατί για τους ιδιώτες ιδιοκτήτες το μοναδικό κριτήριο θα είναι το κέρδος. 
 
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στηρίζει τους αγώνες των εργαζόμενων στην ΕΥΔΑΠ και καλεί σε συντονισμένο μαχητικό αγώνα μαζί με τα άλλα κομμάτια που βγαίνουν στο δρόμο, για να ανατραπούν τα μνημονιακά νομοσχέδια της άθλιας αυτής κυβέρνησης. 
 
Οι εργάτες και τα λαϊκά στρώματα που παλεύουν για να εμποδίσουν και να ανατρέψουν την ευρωμνημονιακή κόλαση έχουν τη δύναμη να νικήσουν.
 
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα συμβάλλει σε πλατιές, ενωτικές Πρωτοβουλίες σε εργατικούς χώρους και γειτονιές ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού και άλλων δημόσιων αγαθών.
 
ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ.
ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ. 
 
ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΡΙΤΗ 27/09 ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝ Η ΟΜΕ ΕΥΔΑΠ, ΤΟ ΕΚΑ και άλλοι φορείς..
 ΑΝΤΑΡΣΥΑ - antarsya.gr | ΑΝΤικαπιταλιστική ΑΡιστερή ΣΥνεργασία για την Ανατροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια: