Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Αγώνας με όλα τα μέσα ενάντια στο ξεπούλημα όλων των δημόσιων αγαθών

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ προχωράει στο μεγαλύτερο ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας στην σύγχρονη ιστορία! Μέσα σε λίγους μήνες όλος ο δημόσιος πλούτος μεταφέρθηκε στο υπερταμείο ξεπουλήματος, που είναι κάτω από τον άμεσο έλεγχο και την διοίκηση των δανειστών, και τα έσοδά του πηγαίνουν κατευθείαν στον Μινώταυρο του «δημόσιου» χρέους, για έναν ολόκληρο αιώνα!!.
 Η κυβέρνηση παράλληλα προχωράει:
-                      στο άμεσο ξεπούλημα / ιδιωτικοποίηση επιχειρήσεων, (πούληση ποσοστού της ΔΕΗ) δημόσιων χώρων (Ελληνικό) και υποδομών (Εγνατία Οδός).
-                      στην εμπορευματοποίηση, έμμεση ιδιωτικοποίηση όλων των «δημόσιων αγαθών», που τα μετατρέπει σε εμπορεύματα για κερδοφορία των τωρινών και αυριανών ιδιοκτητών τους (με πιο χαρακτηριστικές τις αποφάσεις  για την «τιμολόγηση του νερού»)
Η πολιτική αυτή αποτελεί ΕΓΚΛΗΜΑ ενάντια στους εργαζόμενους, τον λαό, την ίδια μας την χώρα, γιατί!
-                      Η ιδιωτικοποίηση των δημόσιων υπηρεσιών και αγαθών όπου έγινε οδήγησε σε εκτίναξη των τιμολογίων και σε κατάρρευση των δημόσιων υποδομών,  γιατί οι καπιταλιστές που τα πήρανε κοίταξαν όπως πάντα πάνω από όλα το κέρδος. 
-                      Καταστρέφει μακροπρόθεσμα κάθε δυνατότητα λαϊκής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας απέναντι στα συμφέροντα των δανειστών,  κάθε πολιτικής σε όφελος της εργατικής τάξης και του λαού.
 
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ προχωρά μαζί με τους «Θεσμούς» την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σε αυτή την φριχτή πολιτική γιατί όλοι μαζί εξυπηρετούν τα συμφέροντα του ντόπιου και του ξένου κεφαλαίου που ετοιμάζεται να κατασπαράξει τον δημόσιο πλούτο.
Αυτή την πολιτική  προωθεί η ΕΕ σε όλη την Ευρώπη.
 
Οι εργάτες, τα λαϊκά στρώματα παλεύουν για να εμποδίσουν και να ανατρέψουν την ευρωμνημονιακή κόλαση, αυτούς που την στηρίζουν και την προωθούν.
 
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ παλεύει μαζί με τους εργαζόμενους για την οικοδόμηση ενός μετώπου πραγματικού αγώνα στηριγμένο πάνω στα πρωτοβάθμια σωματεία και τις επιτροπές αγώνα, ενάντια στην αδράνεια της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας, που φρόντισε με το καλημέρα να δείξει ότι και σε αυτό το μέτωπο δεν θέλει να κάνει τίποτα, ότι συνεχίζει την πολιτική των Ναινέκων, όπως και στο δημοψήφισμα, όπως και στο ασφαλιστικό.
Στηρίζει τις κινητοποιήσεις των 
 εργαζόμενων της ΕΥΔΑΠ και όλων των άλλων εργαζομένων. Καλεί σε μαχητικό αγώνα, με όλες τις μορφές, με καταλήψεις, για να ανατραπεί η άθλια απόφαση της άθλιας αυτής κυβέρνησης
 ΑΝΤΑΡΣΥΑ - antarsya.gr | ΑΝΤικαπιταλιστική ΑΡιστερή ΣΥνεργασία για την Ανατροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια: