Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Η εκποίηση του Ελληνικού προαπαιτούμενο για τη δόση! Κινητοποίηση την Τετάρτη 21/9


 ΔιΕΕξοδος- Πρωτοβουλία Αγώνα για την αποδέσμευση από την ΕΕ
H κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ πιστή στην εφαρμογή της δανειακής συμφωνίας που υπέγραψε το 2015 με τους δανειστές-ληστές της χώρας και του λαού, που μετατρέπει την χώρα μας σε αποικία χρέους, κατέθεσε την σύμβαση παράδοσης μιας ακόμα δημόσιας περιουσίας, αυτής του πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, ώστε να ψηφιστεί στην ολομέλεια της Βουλής την Τετάρτη 21-9-2016.
Η παραχώρηση του Ελληνικού στο ξένο και ντόπιο μεγάλοκεφάλαιο, είναι μέρος της δέσμευσης του 3ου Μνημονίου, «προαπαιτούμενο» για την επόμενη δανειακή (υπο)δόση, και αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων πολιτικών υποτέλειας. Η κυβέρνηση παραδομένη στις εντολές του ευρωπαϊκού διευθυντηρίου και σε αγαστή συνεργασία με την εγχώρια άρχουσα τάξη, αφού πρώτα ιδιωτικοποίησε λιμάνια, αεροδρόμια και μεταφορές, προχωρά στο μεγαλύτερο ξεπούλημα που έχει γίνει ποτέ στην ιστορία. Το Ελληνικό, όπου κινήματα και συλλογικότητες έδωσαν σκληρές μάχες για να μετατραπεί το πρώην αεροδρόμιο σε ελεύθερο δημόσιο χώρο αθλητισμού, πολιτισμού και οικολογίας, αποτελεί την προμετωπίδα των λαϊκών αγώνων απέναντι στις ιδιωτικοποιήσεις εδώ και πολλά χρόνια.
Το ξεπούλημα του Ελληνικού δεν πρέπει να περάσει. Ε.Ε. και κυβέρνηση πρέπει να ανατραπούν!
Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στην διαμαρτυρία που οργανώνουν συλλογικότητες και οργανώσεις την Τετάρτη 21/9 18:30 έξω από την Βουλή ενάντια στο ξεπούλημα του Ελληνικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: