Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

«Πολυπολιτισμικό χλαπάκιασμα» στην Έκθεση των Κοίλων Κοζάνηςαπό:e-KOZANH
Πολυπολιτισμικό -όχι «φιλανθρωπικό»- χλαπάκιασμα» με χορούς και τραγούδια -για την «ανάπτυξη»- από τον ΟΑΠΝ στην 32η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση των Κοίλων Κοζάνης

 Σχόλιο e-kozani: Κοντά είναι τα Χριστούγεννα να ξεδώσουμε και με "φιλανθρωπικά" χλαπακιάσματα "αγάπης"...


  prlogos.gr
Ταξίδι στις πολυπολιτισμικές γεύσεις του τόπου μας
Στα πλαίσια της 32ης Εμποροβιοτεχνικής  Έκθεσης των Κοίλων Κοζάνης οργανώνεται μια ξεχωριστή γαστρονομική βραδιά από τον ΟΑΠΝ του Δήμου Κοζάνης σε συνεργασία με 9 πολιτιστικούς συλλόγους του τόπου μας. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 19:00 το απόγευμα ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι στον Καύκασο, στον Πόντο, στην Ανατολική Θράκη, στην Καππαδοκία, στη Μ. Ασία και στις παραδοσιακές γεύσεις των εντοπίων κατοίκων της Κοζάνης. Εννιά Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Τόπου μας θα μαγειρέψουν και θα μας ξεναγήσουν στις ιδιαίτερες γαστρονομικές τους γεύσεις ο καθένας.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουμε όλοι μαζί και από κοντά κάποιες από τις υπέροχες γεύσεις τις Πολυπολιτισμικής Κουζίνας του Τόπου μας.

Σας καλούμε όλους να κοπιάσετε σ’ αυτό το πλούσιο τραπέζι της 32ης Έμπορο-Βιοτεχνικής & Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας.

Συμμετέχουν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι

Καρυδίτσας «ο Γάβρος», Καισαρειάς «Τα 7 πλατάνια», Πολιτιστικός Νέας Χαραυγής Κοζάνης, Ποντοκώμης, Πολυμύλου, οι Φανοί Κοζάνης ( Σκ’ρκας και Κρεβατάκια), η Πανελλήνια Ένωση  Κουβουκλιωτών «ο Όσιος Βαραδάτος εκ Προύσσης» και ο Σύλλογος Φαρασιωτών Καππαδοκίας Βαθυλάκκου Κοζάνης.
Η γαστρονομική εκδήλωση θα συνοδευτεί από χορούς και τραγούδια.

Από το Γραφείο Τύπου
*** 
Σάββατο 24/09


18:30 – Ο σεφ Κώστας Κολιός μαγειρεύει με τοπικά προϊόντα
21:00 - Rock Βlues βραδιά με τους Σάκη Ντοβόλη και Δημήτρη Γαύρο - Opening : Τάσος Σαπαλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: