Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Παραίτηση X. Κατσίνα

  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Παραίτηση X. Κατσίνα - e-ptolemeos.gr
Αναστάτωση στο τοπικό αυτοδιοικητικό σκηνικό, δημιουργεί η αιφνίδια παραίτηση του ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου και προέδρου του ΚΟΙΠΑΠ Χρήστου Κατσίνα, Διευθυντή του Νεφρολογικού τμήματος του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου.
Ο κ. Κατσίνας δεν αφήνει αιχμές οποιουδήποτε είδους, απλά επικαλείται τον έντονο φόρτο εργασίας, στο χώρο του νοσοκομείου, όπου την περίοδο αυτή, με τους συνεργάτες του προβαίνουν στην πλήρη αναδιοργάνωση του Νεφρολογικού τμήματος με στόχο την αναβάθμισή του σε νεφρολογική κλινική.
Προς τον σκοπό αυτό, έχει ήδη παραιτηθεί από όλα τα συνδικαλιστικά όργανα των Ιατρών καθώς και από την Ιατρική υπηρεσία του Μποδοσάκειου, ενώ θα υποβάλει παραίτηση από το ΚΟΙΠΑΠ το οποίο τον απασχολεί πολύ χρόνο με τα μεγάλα του προβλήματα.

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Κατσίνας επέμεινε στις παραπάνω αιτιάσεις, τονίζοντας ότι τη φιλική του σχέση με τον Δήμαρχο Σάββα Ζαμανίδη, τον οποίο εκτιμά βαθύτατα, ενώ ανακοίνωσε παράλληλα την διενέργεια συνέντευξης τύπου στην οποία θα παρουσιάσει τις καινοτομίες, που θα εφαρμοσθούν στο νεφρολογικό τμήμα του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου.
Η είδηση της παραίτησης έπεσε σαν κεραυνός στο Δημοτικό κατάστημα και ήταν το θέμα συζήτησης μεταξύ των υπαλλήλων, δεδομένου ότι ο Χρήστος Κατσίνας ήταν από τα πλέον βασικά στελέχη του Δήμου.
Εκτός από υπεύθυνος των Ιατρικών θεμάτων του Δήμου, είχε μεγιστοποιήσει την λειτουργία του ΚΟΙΠΑΠ και άνοιξε νέους δρόμους στο Κολυμβητήριο της πόλης, ενώ έντονη ήταν η παρουσία του στα Δημοτικά Συμβούλια.
Επιπρόσθετα ο ίδιος ο Δήμαρχος, χάνει έναν σημαντικό και εξ απορρήτων συνεργάτη – σύμβουλο, στον οποίο ανέθετε σημαντικές αποστολές, και πολλές φορές τον συνόδευε στις καθόδους του στην Αθήνα.
Επειδή η παραίτηση που υποβλήθηκε ήδη και γραπτώς προς τον Δήμαρχο και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου είναι αμετάκλητη, αναμένεται να γίνει δεκτή, και την θέση του Χρήστου Κατσίνα θα αναλάβει ο πρώτος επιλαχών σύμβουλος της πλειοψηφίας, δικηγόρος Παντελής Παπαοικονόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: