Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017

Ο Πιτσιόρλας τα ξεπουλάει όλα "σπάζοντας τις προκαταλήψεις της Αριστεράς"Πιτσιόρλας: Ιδιωτικοποιήσεις για να σπάσουν οι προκαταλήψεις και της Αριστεράς
πηγή: - Hit&Run
 
H κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να προχωρήσει το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων, σπάζοντας παγιωμένες αντιλήψεις που διαπερνούν όλο το πολιτικό σύστημα,  αναφέρει ο υφυπουργός Ανάπτυξης και τέως πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιος Πιτσιόρλας,
Μιλώντας στα Νέα του Σαββατοκύριακου, επισημαίνει: «Η υλοποίηση του προγράμματος των ιδιωτικοποιήσεων αποτελεί, κατά τη γνώμη μου, βασικό μοχλό αλλαγής των δομών της ελληνικής οικονομίας.

» Διατυπώνοντας αυτή την άποψη ξέρω ότι θίγω ένα από τα βασικά στερεότυπα του χρεοκοπημένου κρατικοδίαιτου μοντέλου ανάπτυξης, το οποίο επιβλήθηκε από δεκαετίες στη χώρα και παγίωσε αντιλήψεις που διαπερνούν οριζόντια όλο το πολιτικό σύστημα.
» Αυτές ακριβώς τις αντιλήψεις, όμως, πρέπει να αλλάξουμε και αν δεν τις αλλάξει η Αριστερά, η οποία ήταν ο φορέας αμφισβήτησης όσων γίνονταν επί δεκαετίες στη χώρα, τότε ποιος θα τις αλλάξει;»
Σε ερώτηση σχετικά με την αξιολόγηση και το «κλείσιμο με όποιο τίμημα ή εκλογές», ο κ. Πιτσιόρλας διαβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία.
«Τα διάφορα εκλογικά σενάρια που διαδίδονται, είναι τελείως παράλογα. Ακούω τελευταία μια θεωρία που λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει σε εκλογές άμεσα για να κρατήσει ένα ποσοστό σημαντικό ώστε να διατηρήσει την εικόνα του κόμματος εξουσίας. Νομίζω ότι είναι σενάρια ανάξια σχολιασμού. Απλή ανοησία.»

1 σχόλιο:

nikos είπε...

http://www.ereportaz.gr/rania-ekaterinari-diokete-dis-gia-kakourgimata-dioristike-diefthinousa-simvoulos-sto-ipertamio/